Prodej rodinného domu, Havlíčkův Brod, Kokořínská, 110 m2 (ID: 3473278)

Kokořínská, Havlíčkův Brod

10 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 563 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Havlíčkově Brodě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízím dům o 2 NP s podlahovou plochou 110 m2. Dům je po kompletní rekonstrukci. Při ní byly vyměněny všechny rozvody a udělána příprava na instalaci fotovoltaické elektrárny. Dále byly udělány nové podlahy, schodiště, vnitřní dveře, koupelny, vnitřní a vnější omítky, včetně zateplení, vyměněna všechna okna + vchodové dveře a byla instalována kompletní nová střecha.
Dispoziční řešení domu je následující: 1.NP - chodba 8 m2, obytná místnost 20 m2, 1. ložnice 10m2, 2.ložnice/pracovna 10 m2, koupelna + WC 4 m2. V obytné místnosti se nachází příprava pro krb a příprava pro kuchyňský kout. V obytné místnosti se také nachází francouzské okno na pozemek, které tuto místnost krásně prosvětĺuje. Z chodby vede schodiště do 2. NP, kde se nachází chodba 8 m2, 1. ložnice 22 m2, 2. ložnice 22m2 a koupelna + WC 4,5 m2. Venku je pozemek rozdělen na dvě části a je připraven na finální úpravu novým majitelem. V dochozí vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost. Město Havlíčkův Brod nabízí mimo jiné kompletní zdravotní péči, školní systém od MŠ přes ZŠ, SŠ po VOŠ. Také nabízí zázemí k sportovnímu vyžití. Počínaje vhodnými podmínkami pro cykloturistiku, přes fotbal, hokej, plavání, tenis po sporty ve sportovní hale. Město Havlíčkův brod se nachází cca 1 hodinu jízdy autem od Prahy či Brna. Dům je možné financovat pomocí hypotéky, kterou rádi zprostředkujeme. V případě, že Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace a případnou prohlídku. Dům vřele doporučuji pro jeho skvělý stav i umístění v klidné části centra města.

Parametry domu

Cena
10 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kokořínská, Havlíčkův Brod
ID
00265
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
159 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Kocián

Zdeněk Kocián

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havlíčkově Brodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu