Prodej rodinného domu, Trutnov, Ke Starosti, 124 m2 (ID: 3475694)

Ke Starosti, Trutnov - Bojiště

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře)

Prémioví partneři v Trutnově

Informace k domu

Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu v Trutnově.

Exkluzivní nabídka prodeje nového rodinného domu v klidné části obce Trutnov lokalitě Bojiště.

Rodinný dům je zděná nemovitost s jedním nadzemním podlažím, s dispozicí místností 4+kk+šatna. Výměra obytné plochy domu činí 124 m2. Dům je těsně před kolaudací, bližší informace ke stadiu zápisu do katastru nemovitostí Vám rádi poskytneme při prohlídce.

Dispozice: zádveří, technická místnost s umístěným tepelným čerpadlem, prostorná chodba, výměrou nadstandardní obývací pokoj, který je plynule spojený s kuchyňskou částí a s navazujícím vstupem na krytou terasu. Dalšími místnostmi je ložnice a dva dětské pokoje, šatna, kterou lze též využít např. jako kancelář, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná místnost s wc. Podkroví domu je uzpůsobeno pro možné uložení většího množství věcí. Fotogalerie obsahuje vizualizace možného zařízení interiéru.

Tepelné čerpadlo vzduch/voda zn. IVT zajišťuje jednak vytápění domu, a to prostřednictvím teplovodních podlahových rozvodů, zároveň též ohřev vody v 200 l zásobníku. Dům je napojen na elektřinu, vodovod, odpadní vody jsou svedeny do jímky.

Před domem, s orientací na jižní stranu, se nachází zahrada, na kterou navazuje zastřešená terasa. Z ní je potom krásný výhled na Krkonoše. Pozemek je o celkové výměře 1.124 m2, je oplocen, s el. vjezdovou branou. Vzhledem k nové výstavbě čeká kupující možnost uzpůsobení zahrady vlastním představám.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní, a přitom úsporné bydlení. Při stavbě domu byly použity kvalitní materiály a zařizovací předměty. Třída energetické náročnosti B velmi úsporná.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní a funkční dům s dostatkem místností, který se nachází v klidné lokalitě, a přitom v dosahu občanské vybavenosti okresního města.

Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Samozřejmostí je poskytnutí hypotečního servisu naším specialistou pro výběr vhodného produktu pro financování.

Parametry domu

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ke Starosti, Trutnov - Bojiště
ID
24117CZK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1124 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 79 lidí

Prodejce

Mgr. Petr Čížek

Mgr. Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu