Prodej apartmánu, Horní Stropnice, 130 m2

Horní Stropnice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Horní Stropnici

Informace k nemovitosti

Nádherný výhled na Novohradské hory a kostel na Dobré Vodě, pozemek o rozloze 5.367 m2 a kvalitně provedená novostavba domu o 2 apartmánech (1kk, 2kk) s terasami. To je ve zkratce popis domu v Horní Stropnici, který vám nyní představujeme. Dům, nabízející ubytování ve 2 samostatných, krásných apartmánech, je skvělou investiční příležitostí. Apartmány je možné využít pro krátkodobé i dlouhodobé pronájmy, neboť se nachází v žádané lokalitě Novohradských hor, kam za oddychem i sportem vyráží lidé toužící po klidu a odpočinku. V okolí je také mnoho sportovních příležitostí, oblíbené cyklotrasy i lyžařské trasy, to vše stále ještě bez enormního náporu turistů, jak je tomu například na Šumavě nebo Lipensku.

Novostavba je postavena v okrajové části obce, má samostatnou příjezdovou cestu a nabízí nejen překrásný výhled, ale i klid a soukromí. Dům byl kolaudován v roce 2022 a na 140 m2 nabízí 2 samostatné bytové jednotky, byt 2+kk (59 m2) a byt 1+kk (39 m2), obě s vlastními terasami a krytým parkovacím stáním. Velkou výhodou jsou i nízké provozní náklady, a to díky kvalitnímu zhotovení stavby a zateplení.

Apartmány jsou vytápěny krásnými a výkonnými kamny, podlahy v hale a koupelnách mají podlahové topení. Oba apartmány mají vestavěnou kuchyňskou linku se spotřebiči a součástí prodeje je i další vnitřní vybavení. Dům je napojen na obecní vodovod, odpad je řešen tříkomorovým septikem s dostatečnou kapacitou pro obě jednotky.

Velkou výhodou bungalovu je opravdu rozlehlý pozemek, který k němu náleží. Část pozemku je oplocena a patří přímo k užitné zahradě, na které stojí velká pergola. Druhá část pozemku leží za oplocením, navazuje na okolní louky a budoucí majitel má tak zaručen nerušený výhled a soukromí i do budoucna.

Obec Horní Stropnice se nachází v přírodním parku Novohradské hory, asi 12 km od města Trhové Sviny. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. V obci je mateřská školka, základní škola, nákupní středisko i sportovní a kulturní zázemí. Nedaleko se nachází cyklotrasa Via Verde a v zimních měsících nabízí okolí trasy lyžařské.

S radostí Vás v této nádherné nemovitosti osobně přivítám, jsem přesvědčena, že budete tímto domem mile překvapeni a zároveň i okouzleni okolním prostředím.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Horní Stropnice
ID
1557
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
140 m2
Podlahová plocha
130 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Podlahové
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Lenka Muselová

Mgr. Lenka Muselová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Horní Stropnici?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu