Prodej pozemku pro bydlení, Borek, 800 m2 (ID: 3475878)

Borek

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Borku

Úklidové služby

Informace k pozemku

Doporučujeme prodej stavebního pozemku v klidné atraktivní vilové čtvrti mezi novostavbami RD uprostřed přírody a zeleně přesto nedaleko od Prahy, po nově vybudovaném obchvatu vedeném okolo Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi 25 min. centrum Černý Most, 5 min.centrum historické Staré Boleslavi.

Pozemek má obdélníkový tvar, přístup je po obecní komunikaci o šíři 4,5 m s nájezdem na pozemek, příjezdová komunikace bude vybudována ze zámkové dlažby, sloup veřejného osvětlení u vjezdu na pozemek stejně jako ele. rozvaděč s pojistkovou skříní a vyústění tlakové kanalizace, to vše vybudované na náklady prodávajícího. Voda z vlastního vrtu, či kopaná, vody dostatek již v hloubce okolo 8m.

Pozemek v klidné lokalitě obklopené přírodou a vodními plochami, nedaleko od Labe, v těsné blízkosti lesů a přesto nedaleko od veškeré občanské i dopravní vybavenosti, kterou poskytuje dvouměsto Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, 4 min.jízdy vozem a díky nově budovanému obchvatu Staré Boleslavi přímým nájezdem na R10 v 15 minutovém dojezdu CČM a s 18 min. dojezdem na M Černý Most. Obec Borek je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení těsně spjaté s přírodou a díky slepé silnici zajišťující obsolutní soukromý s pohybem pouze místních rezidentů. V obci částečná občanská vybavenost, obecní úřad, mateřská škola, obchod, víceúčelové sportoviště a hřiště přímo v sousedství přes ulici, Golf Centrum Stará Boleslav, sportovní letiště Borek, Borecká jezera propojena se slepým ramenem Labe - Borecká Tůň - ráj rybářů, nedaleko vyhlášené koupaliště Proboštské jezero či jezero Lhotka a Konětopy, na okraji obce jezdecký klub.

Doporučujeme prohlídku, cena konečná včetně provize RK, právního i HYPO servisu na klíč.

Parametry pozemku

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Borek
ID
Npo0379
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality 10, s.r.o.

Velehradská 1702/12, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

tým Makléři

tým Makléři

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Borku (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu