Prodej ubytování, Frýdlant nad Ostravicí, Harcovská, 220 m2 (ID: 3476350)

Harcovská, Frýdlant nad Ostravicí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně poplatků a právního servisu)

Prémioví partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji zavedený penzion Brána Beskyd, jiným názvem vila Jana Alsterna (také Šlapetova vila). Tento penzion je funkcionalistická vila ve Frýdlantu nad Ostravicí. V roce 2005 byla prohlášena kulturní památkou ČR. Výstavba vily byla inspirována stavbou Le Corbusiera na pobřeží Atlantského oceánu v Les Mathes. Architekti této vily byli Lubomír a Čestmír Šlapetovi.
Umístění penzionu je na krásném místě a umožňuje celou řadu využití jak pro turisty, sportovce i ty, kteří hledají odpočinek.
Penzion o podlahové ploše 520 m2 má dva samostatné vstupy, jeden je do prvního a druhého Np, kde se nacházejí tři apartmány a dva dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Přízemí penzionu je tvořeno barem se společenskou místností, ze které je vstup na prostornou terasu s krásným výhledem do okolí a sociální zařízení, dále je tvořeno kuchyní, technickým zázemím, šatnou s WC, sprchou a pracovnou.
Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch vzduch.
Penzion je zasazen do prostorné zahrady o celkové rozloze 8600m2. Součástí zahrady je i stavební parcela o výměře 2300m2 s možností dalšího využití.
Doporučujeme Vám prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Harcovská, Frýdlant nad Ostravicí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
520 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
220 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jana Závodná

Kunčičky u Bašky 492, Baška

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Závodná

Jana Závodná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu