Prodej bytu 2+kk, Brno, Blažovická, 52 m2 (ID: 3477005)

Blažovická, Brno

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc

(Cenová jednání možná)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Moderní byt 2+kk s vlastním kotlem, sklepní kójí, terasou a parkovacím stáním.

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 2+kk ve druhém patře moderního bytového domu, situovaného v klidné a velmi vyhledávané lokalitě. Tento pohodlný byt poskytuje ideální životní prostor pro jednotlivce či páry, kteří vyhledávají klidné a příjemné bydlení.

Po vstupu do bytu vás přivítá útulná předsíň, odkud se snadno dostanete do jednotlivých místností – pokojů, koupelny a samostatného WC. Tento byt je prakticky řešený, přičemž prostorný pokoj spojený s kuchyní zařízenou veškerými spotřebiči tvoří centrální bod bytu. Menší pokoj je vybaven vestavěnou skříní a oba pokoje mají přímý přístup na terasu prostřednictvím francouzských oken, které zajišťují dostatek přirozeného světla a úžasný výhled.

K bytu rovněž náleží sklepní kóje, umístěná přímo naproti bytu, a kryté parkovací místo. ( Parkovací místo není v ceně bytu a NEMUSÍ být předmětem prodeje. Cena za parkovací místo je 590 000,-Kč).
Společný prostor v suterénu je ideální pro uschování jízdních kol či dalších věcí.
Tato lokalita nabízí i široké možnosti aktivit pro rodiny s dětmi, jelikož v blízkosti domu se nachází dětská hřiště a odpočinkové zóny. Díky dobré dostupnosti MHD je zajištěno snadné spojení s centrem města.

Pokud hledáte byt s moderním designem, komfortem a klidnou lokalitou, tento byt by mohl být tou správnou volbou pro vás. Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku. Tuto nabídku velmi doporučujeme.

Parametry bytu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cenová jednání možná
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Blažovická, Brno
ID
24032701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VIP reality

Červený kopec 824/24, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ilona Peňázová

Ilona Peňázová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu