Prodej rodinného domu, Mutěnice, Luční, 220 m2 (ID: 3477252)

Luční, Mutěnice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Mutěnicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný cihlový dům v klidné části obce Mutěnice, s potenciálem investice. Tento patrový dům s celkovou užitnou plochou 220m² a zastavěnou plochou 89m² poskytuje prostorné a variabilní prostory, ideální pro pronájem nebo další využití. S celkem 5 a více pokoji a dvěma podlažími nabízí dostatek prostoru pro rozvoj a investici.

Dům se nachází v dobrém stavu a je částečně vybaven, což poskytuje možnost okamžitého využití nebo dalšího investování do vybavení. K dispozici je také garáž a 2 parkovací místa, což zvyšuje atraktivitu nemovitosti pro potenciální investory.

Výhodná poloha domu v obci Mutěnice, s dobrou dostupností dopravy (silnice, autobus), a veškerou občanskou vybaveností v dosahu, dělá z této nemovitosti zajímavou investiční příležitost. Dům je napojen na kanalizaci a má zajištěn přívod vody pro celý objekt. S ústředním plynovým topením a asfaltovou vozovkou je komfortní užívání nemovitosti zaručeno.

Tato investiční příležitost nabízí výhodnou polohu, potenciál pronájmu, a možnost dalšího rozvoje, což ji činí atraktivním objektem pro investory hledající dlouhodobou návratnost investice. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Luční, Mutěnice
ID
16748
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
89 m2
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Helena Sýkorová

Helena Sýkorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu