Prodej bytu 3+1, Neratovice, 17. listopadu, 65 m2 (ID: 3477453)

17. listopadu, Neratovice

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Máme pro Vás zajímavou nabídku. Velmi pečlivě udržovaný byt s dispozicí 3+1 o rozloze 64,78m2 se nabízí k prodeji, včetně veškerého zařízení i spotřebičů.
Byt se nachází v pátém patře kompletně revitalizovaného panelového domu.

Po vstupu do bytu se ocitneme v prostorné předsíni, kde je dostatek místa i pro šatní koutek. Vpravo nalezneme dětský pokoj či pracovnu (9m2), dále je z chodby vstup do ložnice(11,6m2). Obě dvě místnosti jsou orientovány na SV. V čele chodby je umístěna samostatná komora(2,3m2).
Vlevo od vchodových dveří je oddělená toaleta a hned vedle koupelna s vanou a pračkou.
Na konci chodby vlevo přicházíme do hlavní obytné části - obývacího pokoje(17m2) a za dvoukřídlými dveřmi nás přivítá kuchyně(12,2m2), která prošla celkovou rekonstrukcí. Je zde nová kuchyňská linka vybavená moderními spotřebiči a příjemné jídelní zázemí. Kuchyň i obývací pokoj jsou vybaveny elektrickými venkovními roletami s orientací na JZ.
K bytu náleží ještě jedna venkovní komora, přímo před vchodovými dveřmi. V suterénu je k dispozici vlastní sklepní kóje. V domě funguje zabezpečená kolárna a také místnost pro sušení prádla.
Dům je vybaven rampou a tím umožňuje i bezbariérový přístup. Vstup do domu je zajištěn moderními domofony a čipy.
Město Neratovice nabízí veškeré zázemí a občanskou vybavenost. Dopravní spojení s hlavním městem je kromě autem, možné autobusem i v rámci PID, vlakem do Vysočan a na Hlavní nádraží.

Vzhledem ke skutečnosti, že byt zůstane plně a funkčně vybaven, nabízí příležitost i pro investory k následovnému podnájmu, o který je v této lokalitě mimořádný zájem.

Parametry bytu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
17. listopadu, Neratovice
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Simona Frelichová

Simona Frelichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Neratovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu