Prodej rodinného domu, Kaliště, 111 m2

Kaliště

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kališti

Úklidové služby

Informace k domu

Realitní kancelář 100klíčů Vám nabízí rodinný dům 4+1 uprostřed nádherné přírody Posázaví, v klidné části obce Kaliště Lensedly, 30 km jihovýchodně od Prahy. Zděný dům se sedlovou střechou byl zkolaudován v roce 2001. Vytápění je zajištěno elektrokotlem a krbovými kamny, okna jsou zdvojená dřevěná. Částečně podsklepený dům stojí na mírně svažitém pozemku se vzrostlými stromy a krásným výhledem do volné krajiny. Celková rozloha pozemku je 775 m2.

Současná dispozice domu:
1. Nadzemní podlaží: obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna, WC
2. Nadzemní podlaží: ložnice, pokoj, balkon

Pitná voda je odebírána z vlastního vrtu. Odpadní vody jsou svedeny do septiku, obecní kanalizace je jen několik desítek metrů od pozemku. Na zahradě je k dispozici dřevěný zahradní domek na nářadí..

Autem se do Prahy dostanete za 30 minut. Železniční stanice Senohraby je vzdálená 5 km. Přímo v obci je autobusová zastávka, restaurace a dětské hřiště. Obchod, mateřská a základní škola jsou dostupné v okolních obcích Ondřejov a Senohraby.

Dům je zateplen, Průkaz energetické náročnosti se připravuje, proto nyní uvádíme třídu G.
Nemovitost je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi za výhodných podmínek zajistíme.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Kaliště
ID
240000724
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
775 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

100 klíčů

Řeznická 1374/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Josef Šmíd

Josef Šmíd

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kališti (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu