Prodej rodinného domu, Hustopeče, Brněnská, 350 m2 (ID: 3478444)

Brněnská, Hustopeče

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc

(cena včetně realitních a právních služeb)

Prémioví partneři v Hustopečích

Informace k domu

Unikátní příležitost v Hustopečích.

Nabízíme většinový podíl 5/6 rodinného domu ve strategické části města Hustopeče.
Tento dům není jen nemovitostí, je to vaše možnost vstoupit do světa neomezených možností. S celkovou podlahovou plochou 354m2 nabízí tento dům neuvěřitelný potenciál a flexibilitu. Současná zastavěná plocha 178m2, plus garáž 36m2, dům má dvě nadzemní podlaží se sedlovou střechou.

Pro rodinu nebo vícegenerační bydlení:
Máte-li v plánu větší bydlení pro svou rodinu nebo hledáte prostor pro vícegenerační domácnost, tento dům je ideální volbou. S možností užívat obě patra samostatně nebo je spojit do jednoho prostorného celku, vytvoříte si dokonalý domov podle svých představ.

Na investici:
Dům nabízí možnost rozdělení na jednotlivé byty a vybudování dalších na půdě a směrem do zahrady. S vyžitím půdního prostoru a dvorní zahrádky máte možnost vytvořit si výnosnou investici v podobě pronájmu nebo prodeje bytů.

Přístupnost a vybavenost:
Dům je vozidly přístupný ze zadní (dvorní) části a je kompletně napojen na veškeré obecní sítě - plyn, kanalizace, vodovod. Navíc disponuje garáží pro vaše vozidlo.

Naplnění vašich snů:
Fantazii se meze nekladou - od přestavby na bytový dům po vytvoření polyfunkčního objektu. Tato nemovitost může být tím, čím si jen dokážete představit

Tato nabídka je vzácnou příležitostí, která se zde jen zřídka objevuje. Nechte se inspirovat a přeměňte tento dům na váš vlastní domov nebo výnosnou investici.

Pro více informací a prohlídku neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškeré informace, které potřebujete pro váš rozhodovací proces. Stačí napsat nebo zavolat.

Parametry domu

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně realitních a právních služeb
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Brněnská, Hustopeče
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
696 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Graflunds

Mučednická 945/3, Brno, Žabovřesky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Marek Vokřál

Ing. Marek Vokřál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu