Prodej rodinného domu, Velké Meziříčí, Pod Strání, 90 m2

Pod Strání, Velké Meziříčí

2 100 000 Kč HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a odměny RK)

Prémioví partneři v Velkém Meziříčí

Informace k domu

Prodej RD Pod Strání, Velké Meziříčí

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi rodinný dům ve Velkém Meziříčí, v klidné ulici Pod Strání.
Rodinný dům se zastavěnou plochou 61 m², užitnou plochou 90 m² a s výměrou pozemku 537 m², který si Vám dovolujeme nabídnout, je o 2 NP, dispozici 3+1 a je určen k velmi rozsáhlé rekonstrukci. Pozemek je také vhodný k výstavbě terasového domu. Pokud chcete dům s terasou, anebo rovnou se dvěma terasami, toto místo je tou správnou volbou. Poloha ve stráni doslova vybízí ke stavbě moderního rodinného domu s úžasným výhledem na město Velké Meziříčí. A do města to také máte kousek. Příjemnou procházkou, která vede přes říčku Balinku, jste na náměstí za 10 min. Anebo chcete do přírody? Doslova 3 min pěší chůze máte Čechovy sady, kde můžete relaxovat.
Dům je napojený na městskou vodu a kanalizaci, elektřina a plyn dovedený do domu (média demontovaná).
Velké Meziříčí je město s rozšířenou působností na západě Moravy ve východní části Kraje Vysočina v okrese Žďár nad Sázavou, ležící 32 km východně od Jihlavy a 46 km západně od Brna na soutoku řek Oslavy a Balinky. Žije zde přibližně 12 tisíc obyvatel. Město leží v těsné blízkosti dálnice D1, která město překlenuje mostem Vysočina na svém 144. kilometru. Asi 4 km od Velkého Meziříčí leží vodní nádrž Mostiště, které zásobuje pitnou vodou celou širší oblast kolem města. V okolí města lze nalézt mnoho přírodních scenérií, například Balinské údolí a údolí Nesměř.
Pokud se Vám toto místo v klidné lokalitě Velkého Meziříčí, nedaleko parku a zároveň náměstí líbí, neváhejte kontaktovat makléře. Na prohlídkách nemovitosti se na Vás těší realitní makléřka Alena Lužná.

Parametry domu

Cena
2 100 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Pod Strání, Velké Meziříčí
ID
A2024004
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
90 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
61 m2
Plocha nemovitosti
537 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Alena Lužná

Alena Lužná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkém Meziříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu