Prodej rodinného domu, Zlonín, Buková, 130 m2 (ID: 3485451)

Buková, Zlonín

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zloníně

Úklidové služby

Informace k domu

Zlonín u Prahy je skvělé místo pro Vaší rodinu s přímým vlakovým spojením do centra Prahy a solidní občanskou vybaveností. Najdete zde mateřskou i základní školu, sportovní areál, lékaře, restauraci a samozřejmě krásnou přírodu.

Dům je dokončen - kolaudace proběhla v červenu 2023. V přízemí naleznete příjemný obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a se dvěma francouzskými dveřmi na terasu a do zahrady. Dále pak samozřejmě velkou koupelnu se sprchou, toaletou a prostorem na pračku. Prostor pod schody je určen pro kotel a k ukládání například vysavače. Vstupní chodba s prostorem na velkou vestavěnou skříň vás příjemně přivítá v novém domě.

Do podkroví vyjdete po krásných a pohodlných schodech přístupných z haly. Nahoře naleznete tři příjemné ložnice velké tak akorát a prostornou koupelnu s vanou, dvěma umyvadly a toaletou. Chodba před ložnicemi v podkroví je prostorná a nabízí zamyšlení, zda zvolit velkou šatnu, nebo malý pracovní kout. Nad podkrovím je ještě půda s dřevěnou podlahou, ideální jako úložný prostor.

Vytápění domu je řešeno kvalitním plynovým kotlem Baxi se zásobníkem vody a napojením na podlahové topení. Dům byl postaven z kvalitních a osvědčených materiálů a stavební provedení je na vysoké úrovni, což si ověříte při prohlídce domu. Velmi solidní zateplení, okna s trojskly.

Vedle domu je prostor na zbudování přístřešku na auto, nyní je řešeno jako venkovní parkování.

Pozemek je oplocen, připraven k nasetí trávy a zasazení stromů. Veškeré ing. sítě a jako bonus je stavební povolení na vrtanou studnu (včetně projektu).

Krásný a kvalitní dům vám rád ukážu, zavolejte a domluvíme si termín!

Cena: 11.990 000 Kč – NOVÁ CENA

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Buková, Zlonín
ID
N00194
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
560 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Stavba&design s.r.o.

Za Mototechnou 2749/37, Praha, Stodůlky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Hnátek

Petr Hnátek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu