Prodej rodinného domu, Pardubice, 150 m2 (ID: 3487674)

Pardubice - Dražkovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k domu

NOVOSTAVBA RD – DRAŽKOVICE, dům dle Vašich požadavků

Jste kreativní a chcete si nechat postavit dům snů přesně podle Vašich představ? Máme pro Vás skvělou nabídku. Nabízíme Vám možnost zakoupit pozemek s možností individuální výstavby renomovanou pardubickou stavební firmou, která se může pyšnit výbornými referencemi. Rozumíme, že každý má své vlastní představy o tom, jak by měl jejich dům vypadat. Tak pojďte s námi realizovat vaše sny!

Pro představu, vzorový dům, který může být vaším, má nyní náklady na výstavbu od 5 milionů Kč. K tomu je k dispozici pozemek o rozloze 1000 m2 za cenu 6 690 000 Kč. Pokud máte možnost a odhodlání koupit a postavit si svůj vlastní domov, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme se na schůzce, kde můžeme probrat vaše konkrétní představy a potřeby. Jsem tu pro vás a jsem připravena vám pomoci uskutečnit vaše stavební sny. Zavolejte mi ještě dnes!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Pardubice - Dražkovice
ID
04032024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Štěpánka Mimrová, MBA

Štěpánka Mimrová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu