Prodej chalupy, Petrovice, 279 m2 (ID: 3491973)

Petrovice

3 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 058 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Petrovicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout roubenou chalupu z 18. století v malé vesnici Vilasova Lhota, obec Petrovice u Sedlčan.

Dominantu tzv. "domkářské chalupy" tvoří čtvercová světnice s plně funkční historickou pecí. Naproti světnici se nachází kuchyně s posezením a odpočívárnou, původně síně, se vstupem do zahrady. V místě tehdejší černé kuchyně se nalezneme koupelnu s WC. Přízemí z poloviny obklopuje dřevěná pavlač se vstupem do zděného sklepa. Všechny tři místnosti spojuje chodba.

Do prvního patra, v minulosti půdy, se dostaneme z centrální chody dřevěným schodištěm. Podkroví nabízí 3 oddělené ložnice s kapacitou 6 lůžek. V hlavní ložnici se nachází dieselová kamna, v ostatních přímotopy.

Pod domem se nachází oddělený kamenný sklep sloužící jako sklad potravin s vlastním pramenem vody.

Za chalupou se rozprostírá idylická zahrada, o velikosti necelých 500m2, která nabízí nejen příjemné posezení ale také studnu se zdrojem užitkové vody. Pozemek je oplocen.

Naproti přes ulici se nachází stodola sloužící jako sklad, která je taktéž součástí prodeje. K ní náleží kopaná studna, z které je přiváděna voda do domu.

Chalupu s pozemkem je možné koupit nezávisle na stodole.

Lokalita Sedlčanska rozprostírající se na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje je známa jako "kraj balvanů", které jsou všudypřítomné a v kombinaci s kopcovitou krajinou tvoří ojedinělý ráz. Kombinace krásné a klidné přírody s dobrou dopravní dostupností se stává atraktivní pro aktivní trávení volného času.

Nedaleké Milevsko nabízí veškerou občanskou vybavenost. V samotných Petrovicích pak naleznete základní i mateřskou školu, restauraci, lékárnu, lékaře nebo třeba obchod. Z Petrovic je také přímé spojení několikrát za den autobusovou dopravou do Prahy.

Parametry domu

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Petrovice
ID
42
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
279 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
973 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Tomáš Vondráček

Tomáš Vondráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Petrovicích (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu