Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Al. Jiráska, 180 m2 (ID: 3493254)

Al. Jiráska, Nové Strašecí

12 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 048 Kč /za měsíc

(Pro další informace a fotografie kontaktujte prosím RK)

Prémioví partneři v Novém Strašecí

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom Vám touto cestou představili prodej velice pěkné vilky z roku 1970, jenž se nachází v tradiční rezidenční čtvrti středočeského města Nového Strašecí. Její podstatnou výhodou jsou zejména dva venkovní vchody do samostatných bytů 2+1 a 3KK/B, kdy tak tímto řešením umožňuje dvougenerační bydlení pod takzvaně jednou střechou, ačkoliv se oba byty dají také propojit ze zádveří.


Původní dům byl rozšířen a přistavěn v roce 2018 včetně adaptace podkrovních prostor dle zakázkového projektu, kdy v rámci těchto úprav a následných rekonstrukčních prací byla zhotovena nová střecha domu včetně krovů a krytiny. Nové jsou tím také všechny kompletní rozvody elektřiny a sanitární instalace, stejně jako i ústřední vytápění celého domu, kdy byl v technické místnosti instalován nový kondenzační plynový kotel Protherm s bojlerem. Dům má dále instalovaná kvalitní vícekomorová okna s bezpečnostním kováním, na podlahách jsou značkové dlažby, nechybí dobré sanitární vybavení koupelen.

Boční vchod z nádvoří před garáží nás zavede do hezkého a slunného přízemního 2+1 o výměře 80 m2, s výhledem do ulice, kde je nové sociální zázemí a chodba po rekonstrukci. Druhý hlavní vchod ze zahrady nás vede přes přízemní část po schodišti do prostorného atypického podkrovního 3KK. V této nové části vilky nalezneme kuchyň se spotřebiči a s jídelním koutem, světlý obývací pokoj, kde jsou i litinová krbová kamna, a dále dvě ložnice s krásným výhledem do zahrady. V přízemí této nové přístavby je pak koupelna s vanou, WC zvlášť a opravdu prostorná šatna. Nemovitost je z větší části podsklepena. Sklep slouží jako technické zázemí.

Vilka je obklopena velikým rovinatým pozemkem o výměře cca 900m2, jenž je využíván jako volnočasová zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. V zadní části je pěstební část s velikým skleníkem a zahradním domkem na nářadí. Majitelům jsou také k dispozici další praktické vedlejší stavby, hostinská část s krytým posezením, grilem a krbem, sklep na ovoce a obrovská garáž s dílnou.


Nové Strašecí je velmi aktivní městečko, které je v dojezdové vzdálenosti od Prahy po D6 do 30 minut, v sousedství Lán a zároveň na okraji jedné z nejhezčích částí CHKO Křivoklátsko.

Z občanské vybavenosti uvádíme polikliniku, několik školek pro naše nejmenší, velikou základní školu anebo gymnázium a učiliště. Supermarkety najdete v okolí hned tři, od Billy, po Lidl anebo Penny.

Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
12 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pro další informace a fotografie kontaktujte prosím RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Al. Jiráska, Nové Strašecí
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Alternatiff, s.r.o.

Za Hládkovem 680/12, Praha, Střešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu