Pronájem bytu 5+kk, Praha - Smíchov, Svornosti, 168 m2 (ID: 3494180)

Svornosti, Praha 5 - Smíchov

48 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(NEplatíte provizi /NO commission/. Poplatky /services/: 2.400 Kč. Jistota /deposit/: 96.000 Kč. Energie se převádí na nájemce. Energy transfered to te)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Neplatíte provizi - provizi realitní kanceláři platí majitel nemovitosti.

Pokud hledáte bydlení v samotném srdci Prahy, tak jsme pro vás připravili v zastoupení majitele mimořádný byt 5+kk s působivou atmosférou. Byt se nachází v 6. patře domu s výtahem a dispozice bytu je 4+kk. K tomu je navíc ateliér 1+kk s vlastní koupelnou a kuchyní. Dispozici celého bytu naleznete u fotek nebo Vám jej rádi zašleme.

Parkovat můžete před domem, nebo si lze pronajmout parkovací stání ve vedlejší administrativní budově FIVE! Smíchov Offices.

Byt disponuje terasou, bezpečnostním systémem, klimatizací a vlastním plynovým kotlem. V přízemí bytu naleznete technickou místnost, prostornou šatnu, ložnici a koupelnu vybavenou vanou a toaletou + ateliér 1+kk s vlastní koupelnou a kuchyní. Ideální bydlení pro spojení s podnikáním či prací z domova. O patro výše je hlavní obývací místnost s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavěnou lednicí s mrazákem, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a digestoří. Dále zde naleznete dva neprůchozí pokoje, terasu a koupelnu vybavenou sprchovým koutem, toaletou a pračkou.

Při výstavbě bytu se kladl důraz na kvalitu a komfort.

Perfektní dopravní dostupnost. Pěšky dojdete za 9 minut na stanici metra B (Anděl). V blízkosti se nachází nákupní centrum Nový Smíchov, lékaři, restaurace, kavárny, bary, možnost kultury, školy všech stupňů, a další služby. Pro relaxaci můžete využít Smíchovskou náplavku nebo Císařský ostrov. Vhodné místo pro všechny, kteří hledají bydlení v Praze v krásném prostředí, historii a architektuře.

Byt je připraven k nastěhování.

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Do 15 minut přijdou na Vámi zadaný e-mail informace spolu s pokyny pro online rezervaci termínu Vaší prohlídky. Pokud by Vám e-mail nedorazil, prosím zkontrolujte si "Nevyžádanou poštu". Někdy se stane, že e-mail skončí tam, kde nemá.

Těším se na případnou společnou prohlídku. Identifikační číslo nemovitosti: J10031.

Parametry bytu

Cena
48 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
NEplatíte provizi /NO commission/. Poplatky /services/: 2.400 Kč. Jistota /deposit/: 96.000 Kč. Energie se převádí na nájemce. Energy transfered to te
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Svornosti, Praha 5 - Smíchov
ID
J10031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
168 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martin Ježek

Ing. Martin Ježek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu