Prodej chalupy, Bílý Potok, 260 m2

Bílý Potok

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc

(včetně provize, bez právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Bílém Potoce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám k prodeji atraktivní podstavkovou chalupu o zastavěné ploše 201 m2, v malebné lokalitě Bílý Potok v jizerských horách, obklopenou přírodou a s rozlehlým pozemkem . Tato nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a je připravena k okamžitému bydlení nebo jako výjimečné místo pro rekreační využití.
Poloroubena chalupa nabízí prostorný obytný prostor 5+1, kde každá místnost září unikátním kouzlem a pohodlím, jež je typické pro roubené konstrukce. Jednotlivé obytné místnosti byly částečně rekonstruovány s důrazem na zachování tradičního vzhledu a půvabu, které jsou pro tyto stavby charakteristické.
Vnitřní prostory domu poskytují dostatek místa a komfort pro rodinné bydlení či relaxaci v klidném prostředí. Přízemí: Kuchyně s jídelním koutem je propojena s obývacím prostorem s krbovými kamny, což vytváří příjemné místo pro společné chvíle. Navazující místnost je průchozí na zahradu a tím nabízí možnost propojení interiéru s venkovním prostorem. Dále zde najdeme dva zrekonstruované, útulné pokojíky. V přízemí se nachází prostorná dilna, technická místnost a garáž.
V podkroví jsou umístěny 2 pokoje s přiznanými trámy a rozlehlá půda s možností vybudování dalších pokojů. V neposlední řadě musím zmínit žulový sklep s klenbovým stropem, který se nabízí jako ideální místo pro vinný sklípek.
K chalupě náleží rozlehlá zahrada, která poskytuje dostatečný prostor pro odpočinek, hry na čerstvém vzduchu či pěstování zeleniny a ovoce. Zahrada je ohraničena vzrostlými keři a stromy a poskytuje naprosté soukromí.
Chalupa se nachází v klidné části Bílého Potoka, oblasti oblíbené pro turistiku, cykloturistiku a relaxaci v přírodě. V blízkosti se nacházejí lesy, hory a řeka, které nabízí širokou škálu aktivit pro volný čas.
Nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají útočiště před městským ruchem, sní o vlastním koutku v přírodě nebo hledají příležitost pro investici. Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat zodpovědného makléře.
Těšíme se na Vaši návštěvu této jedinečné nemovitosti!

Parametry domu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, bez právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bílý Potok
ID
N50397
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2032 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Matušková Štrynclová Andrea

Matušková Štrynclová Andrea

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Bílém Potoce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu