Prodej rodinného domu, Praha - Zbraslav, Na plácku, 176 m2 (ID: 3499187)

Na plácku, Praha 5 - Zbraslav

12 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 524 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi pěkný podsklepený rodinný dům s velkým potenciálem v Městské části Praha 5 – Zbraslav s užitnou plochou 248 m2 a zahradou o výměře 264 m2.

Dispozice rodinného domu umožňuje využít dům i jako dvougenerační, kdy celková podlahová plocha je 176 m2:
V přízemí (92 m2) se nachází bytová jednotka o třech obytných místnostech, koupelna, WC, kuchyň s jídelním koutem a komorou a vstup na zahradu a do sklepa.
V prvním patře (84 m2) se nachází dvě obytné místnosti, WC, koupelna, kuchyň s jídelním koutem a komorou a vstup na krásnou velkou terasu (16 m2).
Dům je podsklepen a v suterénu (45 m2) se nachází tři místnosti: technická místnost s kotlem na tuhá paliva a bojlerem, druhá místnost na uskladnění tuhých paliv a třetí místnost je využívána jako úložný prostor.

Pozemek okolo domu je částečně zatravněný. Parkování je možné za vraty v přední části pozemku. V zadní části se nachází ještě jeden venkovní sklep – původní s obloukovým stropem a hliněnou podlahou a kůlna.
Voda je obecní, odpad kanalizace. Elektřina 220/380 je v mědi. Podlahy betonové, dlažba, PVC a vinyl, okna plastová. Vytápění ústřední na tuhá paliva – kotel s možností vytápění i elektricky. Ohřev vody zajišťuje 200l bojler.

Jedná se o lokalitu v klidné části Zbraslavi s veškerou občanskou vybaveností. V pěší vzdálenosti se nachází základní i mateřská škola, poliklinika Zbraslav, lékárna, obchody Albert a Lidl, parky a různé sportovní areály. Zastávka autobusů MHD je pár kroků od domu a za 15 min se dostanete na Smíchovské nádraží (metro, tramvaj, vlak).

Parametry domu

Cena
12 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na plácku, Praha 5 - Zbraslav
ID
2023154
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
176 m2
Plocha nemovitosti
264 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Open Door s.r.o.

Salvátorská 931/8, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Borská

Eva Borská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu