Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Na Bojišti, 72 m2

Na Bojišti, Olomouc

16 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, nabízíme Vám k pronájmu krásný nový byt 2+kk s terasou na ulici Na Bojišti v městské části Olomouc – Bělidla v novém projektu Bělidelský dvůr.

Byt s terasou o užitné ploše 72 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží rodinného domu a je orientovaný na východní a jižní stranu. Nabízí tedy skvělé prosvětlení, příjemné klima i v letních měsících a hezký výhled do okolních zahrad.

Jednotka má prostorné zádveří s úložným prostorem, ložnici a velký obývací pokoj se vstupem do koupelny a kuchyňského koutu. Z obytného prostoru je výlez na velkou krytou terasu o výměře 17 m2 s hezkým výhledem do okolí.

Dům disponuje energetickým štítkem třídy B a kvalitní tepelnou i zvukovou izolací mezi jednotkami. Okna jsou osazena izolačním trojsklem a velkoformátové okno v obytném prostoru je vybavenou elektrickou předokenní žaluzií.

Topení je podlahové. O ohřev vody se stará bojler.

Byt má vysoký standard. Obklady i zařizovací předměty v koupelně jsou značky Villeroy&Boch, kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Teka. Byt je vybavený klimatizační jednotkou.

K bytu náleží venkovní komora o výměře 3 m2 s osvětlením a přípojkou elektřiny 230/400V a jedno parkovací místo.

Lokalita je známá svoji výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti od domu se nachází škola, školka, praktický lékař a obchodní centrum Bělidla. Výhodou je blízká příroda a cyklostezka u řeky Bystřičky a blízkost zastávek tramvaje, autobusu. Hlavní nádraží se nachází 7 minut chůze.

Byt je k nastěhování ihned. Majitel si přeje dlouhodobého nájemníka, nekuřáka bez domácích mazlíčků

Podmínky: Nájem: 16.500,-, energie voda: 1000,- + přepis elektřiny, kauce: 32.000,- , provize RK: 16.800,-

Byt je k nastěhování od 1.6. 2024

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
16 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na Bojišti, Olomouc
ID
202437
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu