Prodej bytu 2+kk, Mijas, Španělsko, 92 m2 (ID: 3501378)

Mijas, Španělsko

25 255 050 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Představujeme vám oázu klidu a luxusu, kde každý detail odhaluje dokonalost a pečlivou pozornost. Objevte místo, kde se spojuje moderní architektura s harmonií přírody, a kde každý západ slunce nabízí nezapomenutelný zážitek. Resort o 22 apartmánech se 2 či 3 ložnicemi, prostornými terasami s překrásným výhledem na moře. Ve společných prostorách se můžete těšit na venkovní bazén, fitness, wellness.

Proč tato nemovitost
• Jen 280 m od pláže!
• Vlastní soukromá terasa s výhledem na moře, luxusní bazén nebo zahrady.
• Plně vybavená posilovna a wellness spa.
• Parkování přímo v resortu.
• V bezprostřední blízkosti se nachází obchodní oblast Myramar.
• V oblasti se nachází řada golfových hřišť.
• Potenciál k celoročnímu pronájmu.
• Mezinárodní letiště v Málaze leží 27 km od resortu.

Umístění
Komplex se nachází v městečku Mijas, přesněji v části městečka zvané Mijas Costa, které se nachází na menší výšině, díky které je možné si užívat krásné panoramatické pohledy na Středozemní moře. Lokalita kolem komplexu je velice klidná. V bezprostřední blízkosti se nachází veškeré občanské vybavení.

Mijas
Půvabnou přímořskou oblast Mijas Costa omývají vody Středozemního moře. Je situována mezi věhlasnými turistickými centry Marbella a Fuengirola na jihu Španělska. Umístění projektu poskytuje majitelům nemovitostí široké možnosti využití nemovitosti po celý rok. Vysoká letní turistická sezóna zde trvá od začátku června do konce září. Nicméně lidé z celého světa přijíždějí do jižního Španělska celoročně.

Apartmány na prodej
K prodeji jsou nabízeny plně vybavené luxusní apartmány a penthousy s vlastní soukromou terasou s bazénem a výhledem na moře, zahradou a sluneční terasou. Apartmány a penthousy tvoří 2-3 ložnice, obývací pokoj, kuchyňský a jídelní kout a koupelna s toaletou. Interiéry jsou nejen velice prostorné, ale také krásně světlé díky stěně z prosklených oken. Apartmány a penthousy jsou součástí luxusního komplexu s vlastní posilovnou, bazénem a wellness spa.

Vybavení apartmánů
Apartmány tvoří otevřený obývací pokoj s kuchyňským i jídelním koutem, 2 - 3 ložnice a koupelna s toaletou. Dominantou interiéru jsou velká okna, porcelánové podlahy včetně podlahového vytápění. Interiér je vybaven klimatizací.

Ke každému apartmánu náleží prostorná soukromá terasa, s výhledem na Středozemní moře, bazén nebo zahradu. Apartmány umístěné v přízemí mají i vlastní zahradu.

Kuchyně je vybavená moderní linkou s vestavěnou mikrovlnnou troubu i klasickou troubou, lednicí s mrazákem a myčkou. Ke kuchyňskému koutu náleží i bar s indukční varnou deskou.

Parametry bytu

Cena
25 255 050 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Mijas, Španělsko
ID
PN20552
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
92 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu