Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Rokycanova, 61 m2 (ID: 3501947)

Rokycanova, Olomouc - Nové Sady

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, představujeme Vám krásný byt 2+kk se zahradou ve výborné lokalitě.

Nacházíme se na ulici Rokycanova v moderním bytovém komplexu v těsné blízkosti obchodního centra Šantovka. Výborná poloha zajišťuje krátkou docházkovou vzdálenost do centra, Smetanových sadů a blízký kontakt s přírodou podél řeky Moravy. Výhodou je také výborné dopravní spojení, zastávka tramvaje a blízké napojení na městský obchvat.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před šesti podlažním cihlovým bytovým domem, který byl zkolaudovaný jako novostavba v roce 2016. Objekt s výtahem je plně bezbariérový a disponuje energetickým štítkem třídy B.

Předmětem pronájmu je bytová jednotka o podlahové ploše 61 m2 se zahradou o výměře 90 m2 umístěná v prvním nadzemním podlaží.

Při vstupu do bytu uvidíte prostorné zádveří a chodbu s úložným prostorem a vstupy do jednotlivých místností. Dispozice nabízí velkou koupelnu s umyvadlem, vanu, toaletu a místo pro pračku se sušičkou. Dále je praktická šatna a prostorná ložnice o výměře 15 m2.

Dominantou je velký a velmi dobře prosvětlený obytný prostor orientovaný na jižní stranu. Nabízí dostatek místa pro sedací soupravu, televizní stěnu, jídelní stůl a kvalitní kuchyňskou linku s ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči včetně myčky.

Velkoformátová okna propojují interiér obývacího pokoje a ložnice s velkou, částečně zastřešenou terasou, která mimo posezení a nabízí také zatravněnou část a výborné soukromí.

V interiéru byly použity kvalitní nadstandardní materiály a stavební prvky. Byt je vybavený lokální rekuperací a přípravou zabezpečovacího systému. Vytápění domu řešeno dálkově s přenosem tepla do radiátorů.

K bytu náleží komora o výměře 3,7 m2 a možnost užívat společné prostory včetně kolárny. K bytu je možné pronajmout parkovací místo.

Byt je pronajímán bez vybavení. Nastěhování možné v období od 1.6.- 1.7. 2024

Podmínky: nájemné: 18.500 Kč + 4.000 energie, kauce: 22.000 Kč, provize: 18.000 Kč

Parametry bytu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Rokycanova, Olomouc - Nové Sady
ID
202438
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
151 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu