Prodej pozemku pro bydlení, Tanvald, 1791 m2 (ID: 3505598)

Tanvald

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc

(SLEVA)

Prémioví partneři v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Jedná se o pozemky se stávající stavbou velké garáže (dílny) v obci Tanvald část Žďár situované cca. uprostřed této části obce. Jedná se tak o klidnou část obec s dobrou celoroční dostupností s roztroušenou zástavbou rodinných a rekreačních domů osazenou do údolí mezi Tanvaldem a Albrechticemi v Jizerských horách. Pozemek je umístěný v severovýchodním svahu na okraji zástavby s přístupem z asfaltové silnice navazující na státní komunikace III.tř..
Pozemek má trojúhelníkový tvar kdy v ostrém úhlu pod komunikací je pozemek svažitý a ve spodní části pak přechází v mírný svah s původní stavbou garáže osazené u komunikace. Objekt garáže byl původně postavený jako dvou-garáž k rodinnému domu s pultovou střechou a následně rozšířen o další garážové stání s novou sedlovou střechou. V současné době jde o garáž o třech stáních vzájemně propojených s oddělenou samostatnou místností a využitelným podkrovím s lokálním vytápěním o rozměrech 14,00 x 8,00 m. Garáž je dosud napojena na elektřinu ze sousedního rodinného domu – tato přípojka bude zrušena a k prodeji nemovitostí bude vyřešena samostatná ele.přípojka pro garáž. Pozemek lze rovněž připojit na vodu z původní kopané studny nad pozemkem, ale její kapacita sloužící i pro sousední domy je malá a tak bude lepší počítat se samostatnou vrtanou studnou na pozemku. Odkanalizování je v této části rovněž řešeno samostatně pro každý dům přes ČOV, popřípadě septik+zemní filtr a vsak.
Celá plocha pozemků o výměře 1.791 m2 je tak vedená jako SR – Plochy smíšené obytné rekreační s minimální plochou pro stavbu domu 1200-1500 m2 a minimální plochou zeleně 70 % plochy pozemku.
Zastavitelná je tak plocha cca. 530 m2 z níž je již zastavěno garáží cca. 120 m2. Na pozemku tak může být postaven samostatný rodinný (rekreační) dům a objekt garáže může sloužit jako tech.zázemí k domu popřípadě lze objekt garáže přestavěn na stavbu bydlení. Přípustné je i stavba ubytovacího zařízení zejména penziony a ostatní ubytovací zařízení.

Parametry pozemku

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
SLEVA
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Tanvald
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1791 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tanvaldě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu