Prodej rodinného domu, Desná - Desná III, Krkonošská, 744 m2

Krkonošská, Desná III

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům s menší slunnou zahradou vč. garáží v obci Desná, část Desná III, Krkonoššská ul. Dům je v současné době využíván k trvalému bydlení s bezproblémovým parkováním na dvoře pro více aut. Jedná se o zděný částečně podsklepený dům s obytným využitelným podkrovím. K domu náleží pozemek tvořící s domem jeden funkční celek o celkové výměře 744 m2. Na tomto pozemku se dále nachází zděná vedlejší stavba s pultovou střechou, využívaná v přízemí jako garáže k domu nad nimiž se nachází dílna a skladové prostory.
Dispozice domu :
Suterén: větší sklep - kotelna s uhelnou (plynový kotel - r.2016, kotel na tuhá paliva (r.2022), dále pak vodárna - el. bojler na TV (200 l) + čerpadlo Darling, sauna a skladovací prostory. Oba kotle jsou napojeny na rozvody ústředního topení a vody po celém domě.
Přízemí: vstup do domu přes kryté závětří ze zahrady, chodba se schodištěm do suterénu a podkroví, dva samostatné byty o dispozici 2+1 (s koupelnou v bytě a WC na chodbě) a byt 1+1 (s koupelnou a WC na chodbě).
Podkroví: větší byt 3+1 vč. koupelny, toalety a dvou komor.
Podstřeší: volný půdní prostor s částečnou izolací.
Dům je napojen na elektřinu (220, 380V) a plyn, pitná voda je řešena z vlastní studny na pozemku domu s el. čerpaním vody (napojení na obec. vodovod není v této části obce řešený). Odkanalizování domu je řešeno betonovým septikem s možností se napojit na veřejnou splaškovou kanalizaci v silnici (kolaudace r.2024).
Nová nezateplená voděodolná fasáda (r.2021), plastová okna v obytných místnostech, střešní krytina - falcovaný plech (r.2019), dům má dva komíny (1x s nerezovou vložkou).
Zahrada za domem poskytuje soukromí s posezením, celý pozemek je oplocen. Příjezd k domu po asfaltové celoročně udržované komunikaci.
Svou polohou je město Desná turisticky oblíbenou destinací v každém ročním období - Jizerské hory skýtají široké možnosti turistických i cyklistických výletů. V zimním období se okolí města stává střediskem lyžařů. Jeden z nejvíce užívaných lyžařských vleků, který nabízí i večerní lyžování za umělého osvětlení, se nachází v Černé Říčce, také nedaleký lyžařský areál Špičák či Harrachov nabízí spoustu krásných sjezdových tratí. Pro více informací či sjednání prohlídky domu voljte makléři.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Krkonošská, Desná III
ID
434/2980
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
400 m2
Podlahová plocha
744 m2
Plocha nemovitosti
744 m2
Plocha zahrady
244 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jana Rezlerová

Jana Rezlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Desné (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu