Prodej rodinného domu, Dolní Moravice, 559 m2 (ID: 3506240)

Dolní Moravice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(CENA NA DOTAZ V KANCELÁŘI)

Prémioví partneři v Dolní Moravici

Informace k domu

Na základě výhradního zastoupení exkluzivně nabízíme investiční příležitost v podobě koupě rekreačního objektu a dalšího samostatného přilehlého pozemku pro možnou  výstavby nacházející se v chráněné krajinné oblasti Jeseníků v obci Nová Ves - Dolní Moravice u Rýmařova, která nabízí plnohodnotné celoroční nejen rekreační využití od pěší turistiky po okolních lesích, přes síť cyklostezek nádhernou přírodou nebo pro milovníky zimních aktivit bílou stopu jejíž začátky jsou právě v obci Nová Ves až po sjezdařské vyžití na svazích od Malé Morávky přes Karlovu Studánku, Karlov až po Praděd. Umístění objektu v okrajové části obce téměř na samotě a i přesto s dobrou dostupností může skýtat další možné způsoby využití ať už na romantické svatby nebo team building atp. a je tak dalším důvodem se víc zajímat o možnosti, které tento objekt nabízí a může nabídnout. 

Budova jako taková je samostatně stojícím objektem s číslem popisným postavena v hranici pozemku z jedné strany a z druhé čelní strany je před budovou prostorná plocha zahrady (zeleně) s možností využití třeba pro budoucí plochu pro parkování hostů nebo k možným volnočasovým aktivitám, venkovnímu posezení pro hosty i s prostorem pro dětské hřiště.
Příjezdová komunikace k objektu - obecní - přímo navazující na pozemek. 
V současném stavu se jedná o třípodlažní částečně podsklepenou budovu, která je rozdělená centrálním středovým vstupem s následnou chodbou a schodištěm na dvě křídla, kde v prvním nadzemním podlaží (tedy v přízemí) nalezneme krom technického zázemí, šatny, pec na chléb, společenskou místnost 45m2, kuchyni 25m2, pokoj, koupelnu a toalety a další prostor v současné době využíván jako sklad, ze nějž lze vybudovat například apartmán se samostatným vstupem. V druhém nadzemním podlaží (tedy v I.patře) pak soustava pokojů (od 9 do 24 m2), koupelen a toalet v  obou křídlech budovy. Ve třetím nadzemním podlaží (podkroví) další pokoje a prostor půdy nad více jak polovinou objektu k libovolnému budoucímu využití. V podzemním podlaží jsou sklepní prostory,  sklad, dílna, lyžárna. Tyto prostory mají přístup i z vnější části budovy. 

Konstrukčně se jedná o zděnou budovu (částečně podsklepenou) s kamenným základem, cihelné příčky, dřevěné schodiště. V patře pak použity dřevotřískové desky jak na příčky tak na podbití. Střecha plechová. Za zmínku jistě stojí krom samozřejmé přípojky elektřiny i přípojka plynu, voda vlastní a kanalizace řešena formou nepropustné žumpy. 
Celý objekt musí projít kompletní rekonstrukcí, ale tím spíš se nabízí možnost udělat celou realizaci na míru a dle vlastních představ a vkusu budoucího majitel. 
Celková výměra 1142 m2 objektu s pozemkem. 
Sousedící pozemek o celkové výměře 1673 m2 rozšiřuje další možnosti o výstavbu jednoho až dvou menších rekreačních samostatných objektů, který může být hodnotným bonusem a majitelé preferují prodej nemovitostí kompletně.
Lokalita je pro rekreační využití velmi vhodná a žádaná v zimě i v létě.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
CENA NA DOTAZ V KANCELÁŘI
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Dolní Moravice
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
559 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2815 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Absolut real

Bednaříkova 2893/1a, Brno, Líšeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Gabriela Odvářková

Gabriela Odvářková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Moravici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu