Prodej rodinného domu, Rádlo, 108 m2

Rádlo

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Rádlu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Vítáme Vás u nabídky nádherného rodinného domu s dispozicí 4+1 o celkové podlahové ploše 160 m2, který nabízí luxusní bydlení s jedinečným osobitým charakterem.

Jedná se o roubenou stavbu, která byla vybudována zdejšími tesaři ze smrkového dřeva z českých lesů, což přidává domu autenticitu a unikátnost. Dům se nachází na konci slepé ulice v klidné lokalitě obce Rádlo, což zaručuje soukromí a klidné bydlení.

Stavba je usazena v terénu a disponuje také podsklepením, které nabízí prostor pro druhou zahradní kuchyň a technické zázemí.

Vstupní chodba s šatnou nás vede do prostoru kuchyně, který je možné uchopit a realizovat dle svých představ. Vedle kuchyně se nachází obývací pokoj s krbovými kamny a z obývacího pokoje je také přístup na balkón, kde si můžete vychutnávat krásné výhledy do okolní přírody.

V horním patře se nachází tři prostorné ložnice, které nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Součástí patra je také velká elegantní koupelna s působivým designem. A ve štítu domu oceníte překrásnou půdu, jež nabízí další možnosti využití prostoru.

Nemovitost je vybavena moderními detaily, které zajišťují pohodlí a komfort bydlení. Střecha je kryta plastovým šindelem značky Eureko s 30-ti letou zárukou. Okna a všechny venkovní dveře jsou vyrobeny z kvalitního českého materiálu značky Rehau. Pro vytápění je zde elektrokotel - po celé spodní obytné ploše domu řešeno podlahovým vytápěním, v patře pak radiátory. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Nemovitost má vlastní čističku a studnu, což je velkým přínosem pro udržitelnost a úsporu nákladů na provoz.

Tato novostavba je obklopena klidem a přírodou a přesto je ve velmi dobré dostupnosti občanské vybavenosti. V okolí najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, včetně škol, školek, obchodů a veřejné dopravy.

V případě zájmu o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení spojení klidu, luxusu a krásy přírody.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Rádlo
ID
06657
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
108 m2
Plocha nemovitosti
1068 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
62 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Eva Šilhánová

Eva Šilhánová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rádlu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu