Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Strážní, 48 m2 (ID: 3507210)

Strážní, Praha 3 - Žižkov

8 392 010 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 994 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Villa Vintage – luxusní byty letos v létě k nastěhování!

Rádi byste si našli nový domov, ale nechcete byt kupovat pouze z papíru? Přijďte si prohlédnout nové luxusní byty, které budou za pár měsíců k nastěhování!
Rezidenční projekt Villa Vintage vyroste na Žižkově, v klidné vilové čtvrti při ulici Strážní. Jedná se o komorní projekt, ve kterém bude k dispozici pouze 27 bytů různých dispozic. Převažují zde spíše menší byty, ty lze ale po domluvě snadno sloučit a vytvořit z nich větší byty dle přání klienta. Projekt tak nabízí jak možnost pro zajímavou investici, tak pro příjemný rodinný život.

Hlavní devizou projektu je jeho umístění v atraktivní klidné části vzkvétajícího Žižkova, který patří k vyhledávaným oblastem díky bohaté občanské vybavenosti, skvělé dopravní dostupnosti a blízkosti zeleně. Rezidenti budou mít po ruce například krásný park Pražačka i s přilehlým sportovním areálem, nepřeberné množství různých hospůdek, kaváren, obchodů ale například i kultovní Kino Aero.

Nabízený byt je umístěn ve 2. podlaží s okny orientovanými na východ. Celková plocha jednotky je 48.3 m2 a náleží k ní balkon o velikosti 4,2 m2. K některým bytům lze přikoupit sklep nebo parkovací místo.

Parametry bytu

Cena
8 392 010 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Strážní, Praha 3 - Žižkov
ID
VV_301
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RSreal estate, s.r.o.

Jeremiášova 2722/2a, Praha, Stodůlky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Janečková

Markéta Janečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu