Prodej ordinace, Brno, Durďákova, 82 m2 (ID: 3507240)

Durďákova, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně rádi poskytneme v RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji nebytový prostor ordinace (kolaudováno jako ordinace!) ve zdravotním středisku na ulici Durďákova, přímo naproti hlavnímu vchodu do Dětské nemocnice.
Jednotka se skládá ze dvou ordinací (24,8 m² a 19,8 m² + 8,7 m² vyšetřovna) a čekárny o ploše 29,4 m². K jednotce dále náleží i 1/2 podíl na toaletách na chodbě (1x lékaři, 1x pacienti) spolu s další ordinací na patře. Celkem plocha jednotky dle katastru nemovitostí činí 82,7 m² + podíl na toaletách na chodbě (cca 3,5 m², toalety jsou společný prostor, není součástí vlastnického podílu).
Jednotka má vlastní vytápění a ohřev teplé vody pomocí kombinovaného plynového kotle a vlastní elektroměr.

Jednotka je umístěna v domě, kde jsou další 4 lékařské ordinace. Vchod do domu je z ulice Durďákova, kde je i soukromé parkoviště domu, další vchod na pozemek z ulice Černopolní, naproti hlavnímu vchodu do Dětské nemocnice - možnost reklamy na domě či zídce, jedinečná příležitost jak prezentovat ordinaci pediatra či specialisty pro děti a dorost přímo před vchodem do nemocnice.
Jednotka se prodává nezařízená a ve stavu dle fotografií.
Bližší informace rádi poskytneme.

Náklady: Zálohy 2.000,- měsíčně na vodu a služby v domě a na pozemku (elektřina na chodbách, úklid společných prostor, zahradník atd.), elektřina a plyn pro vytápění a ohřev vody dle spotřeby (doposud cca 25.000,- ročně plyn, elektřina cca 6.000,- ročně).

Spolu s jednotkou je předmětem prodeje i podíl na domě a jeho společných prostorách včetně nezastavěné půdy - velký investiční potenciál. Dále je předmětem i podíl na pozemku, kde na nádvoří před hlavním vchodem je možnost parkování (za elektricky a dálkově zavíratelnou bránou) pro vlastníka i event. pacienty.
Informace o ceně v RK, velmi doporučujeme prohlídku každému lékaři pro děti a dorost, který hledá ordinaci. Jedinečná investiční příležitost.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně rádi poskytneme v RK
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Durďákova, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EZRA reality

Lidická 1878/46, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

František Rotrekl

František Rotrekl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ordinací v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu