Prodej rodinného domu, Třeboc, 147 m2 (ID: 3507295)

Třeboc

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.)

Prémioví partneři v Třeboci

Úklidové služby

Informace k domu

Prodáme dřívější hospodářské stavení, která dnes uspokojí potřeby rodinného bydlení nebo rekreace větší rodiny. Dům se nachází v obci Třeboc v území vyhlášené přírodním parkem vrchoviny Džbán s velmi dobrou dostupností do okresního města Rakovník (cca 13 km), Loun, Karlových Varů i Prahy (nový úsek dálnice D6).

Nemovitost tvoří pozemek o rozloze 1169 m2 a několik budov. Dvoupatrový dům k bydlení v současné dispozici 6+2 o podlahové ploše 147 m2 + půda 74 m2 je v původním a plně funkčním stavu. Obytná část je stavebně propojen s hospodářsky technickou budovou o ploše cca 200 m2, která se skládá z garáže, sklípků, dílen, dřevníku, písčité studánky, patra bývalé sýpky a podkroví. A dále částečně podsklepená samostatně stojící stodola (60 m2) se seníkem, která je z důvodu narušené statiky vhodná k renovaci a nabízí se tak i změna způsobu užívání např. jako prostor na podnikání, garáže, bydlení nebo rozšíření pozemku.

Rodinný dům je napojen na elektřinu, voda je z písčité zastřešené studny na pozemku, odpady jsou svedeny do jímky, ohřev vody bojlerem, vytápění zajištěno ústředním kotlem OPOP na tuhá paliva umístěným uvnitř domu. Okna jsou dvojitá dřevěná. Výška stropů mezi 2,33 – 2,57 m. Parkování je možná přímo na dvoře domu. Zadní část zahrady je u hranice svahovitého lesa nad úrovní terénu pozemku dvoru.

Třeboc se nachází ve krajině přírodního parku vrchoviny Džbán nedaleko města Řevničov, kde je základní občanská vybavenost, pošta, obecní úřad, MŠ, ZŠ, praktický lékař, apod. Dopravní spojení je v současné době podpořeno výstavbou dalších úseků dálnice D6, která zkracuje dostupnost do Prahy na 35 min. nebo je možné využít pravidelné autobusové linky směr Kladno, Rakovník nebo Louny a zpět každou 1-2 h.

S ohledem na nepřenositelnou atmosféru z místa doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Třeboc
ID
2151
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1169 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CFIG Real Estate

Sladkovského 767, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pavel Špás

Pavel Špás

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třeboci?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu