Prodej rodinného domu, Vranov, 121 m2 (ID: 3507452)

Vranov

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vranově

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu, který se nachází v obci Bezděkov, v katastrálním území Vranov u Čerčan, v okr. Benešov. Nemovitost o celkové užitné ploše 121 m2 stojí na pozemku o rozloze 1 405 m2.

Samostatně stojící rodinný dům z roku 2021 má jedno nadzemní podlaží a podkroví. Dispozičně je řešený jako 5+kk. Vstup do domu je z jižní strany. Za zádveřím je vpravo vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, která je průchozí do technické místnosti, která má i samostatný vstup ze zahrady. Ze zádveří je přístupná také chodba se schody do podkroví, ložnice a velký obývací pokoj volně propojený s kuchyní, vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na krytou terasu. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti, je potom chodba, tři pokoje a koupelna s WC. Obytné místnosti jsou orientovány na jih a západ, terasa na západ.

Stav domu odpovídá novostavbě. Dům je vytápěn ústředním teplovodním topením, kombinace podlahového vytápění a otopných těles. V obývacím pokoji je krb s krbovou vložkou. Elektroinstalace 220/380 V v mědi. Voda je z vlastní studny, ohřev teplé vody elektrickým bojlerem. Splaškové vody svedeny do jímky. Okna jsou plastová dvouskla, podlahy plovoucí lamino a dlažba. Místnosti v podkroví jsou ve stavu před finálním dokončením, a nabízí tak možnost realizace dle přestav nového majitele.

Jedná se o zajímavou nabídku, která je určená všem, kteří hledají krásné bydlení s velkou zahradou, na klidném místě v blízkosti přírody. Nenechte si ji ujít… Kompletní financování vám samozřejmě zajistím. Neplatíte nám žádnou provizi, naše služby jsou pro kupující zcela zdarma! Neváhejte mě kontaktovat.

Dům se nachází na západním okraji osady Bezděkov, místní části obce Vranov. Jedná se o malou osadu s minimální občanskou vybavenosti, která leží mezi obcemi Vranov a Čerčany. Úplná občanská vybavenost je v 11 km vzdáleném Benešově.

Předností lokality je velmi dobrá dopravní dostupnost Prahy po dálnici D 1. Dálniční exit – Hvězdonice je vzdálen cca 3,5 km po málo frekventované silnici. Centrum Prahy je vzdálené asi 40 km. Dále je možno využít vlakové spojení na trati Praha – Benešov, z vlakového nádraží v Čerčanech, které je vzdáleno 5 km. Osada je přístupná i autobusovou dopravou, zastávka autobusu je ve vzdálenosti 400 m od domu. Celkově se jedná o velmi klidnou lokalitu s nedotčenou okolní přírodou.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Vranov
ID
00097
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
121 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1405 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Petr Vladyka

Petr Vladyka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vranově (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu