Prodej rodinného domu, Mořina, 127 m2 (ID: 3507910)

Mořina

9 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 561 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mořině

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Novostavba rodinného domu o ploše 126 m2, počet místností 5 + 1, čtvercový půdorys, zastavěná plocha 80 m2. K němu přísluší pozemek 441 m2 pro stavbu rodinného domu, Malebná obec Mořina, v docházkové vzdálenosti Chráněná krajinná oblast Český Kras a Lom Malá Amerikale, bezkonkurenčně nedotčená příroda v dojezdové vzdálenosti několik minut do Prahy. Stavební pozemek je mírně svažitý s panoramatickými výhledy . Pozemek je přístupný z obecní komunikace.
Elektřina, voda, plyn a kanalizace. V obci je dětské, tenisové i fotbalové hřiště a hospoda. Obec Mořina disponuje veškerou občanskou vybaveností – škola, školka, potraviny, restaurace, pošta.
Za tuto cenu se jedná o polovinu dvojdomu s pozemkem 441 m2 komplet na klíč. Bezkonkurenční cena. ideální zakoupit obě půlky RD - výhodná investice i kouzelné místo pro život.

Parametry domu

Cena
9 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Mořina
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
441 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Micková, MBA

Ing. Lucie Micková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mořině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu