Prodej rodinného domu, Bílá Lhota - Pateřín, 250 m2

Bílá Lhota, Pateřín

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Bílé Lhotě

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu s pozemkem o celkové výměře 3 503 m2 v obci Pateřín (Bílá Lhota), situované mezi Zábřežskou vrchovinou a Litovelským Pomoravím, cca 9 km od Bouzova. Rozlehlý dům sestává z dvoupodlažní obytné části o dispozici 3+1 s podkrovím, dále dvoupodlažního domu o dispozici 2+1 a množství původně zemědělských přístaveb. Zastavěné plochy a dvůr mají výměru 765 m2, celková výměra zahradních částí je 2 738 m2 – nabízí se příležitost např. chovu domácích zvířat.
Všechny části domu včetně obytné jsou určeny k rekonstrukci a bez investice jsou aktuálně neobyvatelné. Rozlohou dům sestává ze zatravněného dvora se zápražím, na který navazuje další část domu určená k bydlení, a průjezd vedoucí do zahrady - ovocného sadu o výměře 1412 m2. Za oplocenou zahradou se nachází další pozemek o rozloze 1326 m2 vedený jako zahrada a orná půda, určený k pěstování zemědělských plodin, případně jiným hospodářským účelům.
V obou částech domu je zavedena elektřina, aktuálně se využívá voda studniční, kterou do obou částí domu přivádí čerpadlo. Ohřev vody zajišťuje v obou částech domu elektrický ohřívač. Kanalizace je aktuálně svedena do septiku. Objekt lze napojit na veškeré obecní přípojky – kanalizace je vyvedena až na pozemek bezprostředně k domu a je připravena k napojení, vodovodní a plynová přípojka je před domem v uliční části.
Obec Pateřín je součástí obce Bílá Lhota, vzdálené cca 1 km. Jedná se o malou obec bez občanské vybavenosti – veškerá občanská vybavenost je v Bílé Lhotě, kde se nachází také známé arboretum. Nedaleko se nachází známé Javoříčské či Mladečské jeskyně, o hradu Bouzov nemluvě. Lokalita je svým umístěním v blízkosti známých turistických cílů atraktivní pro rekreační účely, ale i jako možnost klidného bydlení pro vyznavače ekologického životního stylu.
Pro bližší informace, případně prohlídku, neváhejte kontaktovat RK.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Bílá Lhota, Pateřín
ID
305/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
765 m2
Plocha nemovitosti
3503 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo metr2 reality s.r.o.

metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, Olomouc, Nová Ulice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radka Můčková

Radka Můčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bílé Lhotě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu