Prodej bytu 4+kk, Olomouc, Nešverova, 174 m2 (ID: 3509810)

Nešverova, Olomouc

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk s terasou a jedinečným výhledem na historické centrum Olomouce. Byt o celkové podlahové ploše 174 m² (plus terasa 23,3 m²) se nachází v 5.NP historického cihlového domu v centru Olomouce a na dosah městskému parku.

Prostornému interiéru dominuje obývací pokoj s velkorysou výškou stropu až 7 metrů, na který navazuje kuchyňský kout s jídelnou, vše celkem o podlahové ploše 70 m². Z jídelny je jedinečný výhled na historické panorama Olomouce. Dále na tento prostor navazuje terasa, která je s interiérem propojena prosklenými plochami. Terasa je částečně krytá, ale má i zatahovací markýzu, dále přípojku vodu na zalévaní rostlin. U terasy je dále otevřený prostor v současnosti využívaný jako čítárna nebo pracovna, který lze uzavřít a získat tak další samostatný pokoj.

Na obývací část bytu navazují tři samostatné pokoje o výměrách 17,2 m², 16,8 m² a 15,3 m². Dále prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC, technické zázemí a další samostatně přístupné WC.

Byt může zůstat prakticky celý vybavený až na osobní věci, TV, pračku, obrazy a masážní křeslo.

V bytě se topí samostatným plynovým kotlem. V domě v současné době není výtah, ale je zpracovaný a odsouhlasený projekt na jeho realizaci.

Byt je v osobním vlastnictví a může být volný ihned po realizaci právních náležitostí. Ve fotogalerii jsou přiloženy i fotografie z projektu na revitalizaci celého bytu. Projekt je součástí prodeje.

Více informací k bytu jsou k dispozici u makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Nešverova, Olomouc
ID
2022023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
174 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
174 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Pavel Sigmund

Mgr. Pavel Sigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu