Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 309 m2

Frýdek-Místek

15 917 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 856 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Nabízíme velkoryse řešený rodinný dům s výhledem na široké panorama Beskyd v čele s Lysou horou. Dům je obklopený upravenou okrasnou a slunnou zahradou v malebné obci Metylovice, ležící v krásné krajině nedaleko CHKO Moravskoslezské Beskydy. Dokonalé místo a soukromí v klidné lokalitě novostaveb se spoustou zeleně v okolí, je přímo stvořené pro rodinnou harmonii.
V hlavním patře je vstupní hala, světlý prostorný obývací pokoj propojený s pracovnou, jídelnou a kuchyní, dětský pokoj, dvoulůžkový pokoj s vlastní šatnou a vlastní koupelnou (sprchový kout, vana, WC, 2 umyvadla), samostatné WC s umyvadlem pro hosty, prostorná chodba se schodištěm do spodního patra a vstupem do garáže.
Ve spodním patře rodinného domu, které je elegantně zapuštěno do svahu, jsou 2 prostorné ložnice, 2 koupelny s WC, 2. kuchyně, 2. obývací pokoj s knihovnou a vstupem na terasu s krásným výhledem na Beskydy, chodba , prádelna a technická místnost.
Ve vstupní chodbě a ve všech místnostech domu v obou podlažích jsou vestavěné skříně nebo šatny. Interiér domu je prosluněný po celý den od východu k jihozápadu.
Celková plocha domu je 309 m2, z toho interiér obou podlaží 267 m2, garáž 42 m2. Dlážděná zahradní terasa 10 m2.
Jedná se o nízkoenergetický rodinný dům, který je postaven původní kanadskou technologií dřevostaveb. K nadstandardnímu vybavení domu patří dřevěné podlahy, parkety v provedení Tiger Wood a tkané koberce s měkkou podložkou, ústřední topení a klimatizace vzduch/vzduch tepelným čerpadlem Mitsubishi, okna se šestikomorovými rámy a trojitými U = 0,6Kw. Prosklené vchodové dveře s hliníkovými zárubněmi a bočními světlíky. Hliníkové široké posuvné balkonové dveře.
Parkování před domem min. 4 auta a dvougaráž, další cca. 3 parkovací stání na přilehlé vedlejší komunikaci.
V okolí rodinného domu jsou 2 krásná golfová hřiště, 2 jízdárny, 3 lyžařské areály, aquapark, krytý bazén, letní koupaliště, tenisové kurty, cyklostezka, kino, kulturní dům, veškerá občanská vybavenost jako restaurace, hotely s wellness centry, obchody, obchodní centra, školy, školky, polikliniky, ambulance, lékárny, čerpací stanice, banka, bankomat, pošta atd.. V blízkosti domu jsou dvě autobusové zastávky, do 3 km vlakové nádraží. Pro motoristy je neocenitelnou výhodou blízkost dálnice D 56 - napojení do 2 km.
Dům je možné využít i ve dvou generacích nebo v kombinaci s manažerským kancelářským zázemím. Dům lze považovat i za dlouhodobou investici a pronajmout jej například golfovým nadšencům. Prohlídky jsou možné kdykoliv po telefonické dohodě.

Parametry domu

Cena
15 917 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Frýdek-Místek
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
267 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
309 m2
Plocha nemovitosti
1062 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pryček Daniel

Pryček Daniel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu