Prodej rodinného domu, Havířov, Josefa Kotase, 143 m2 (ID: 3513914)

Josefa Kotase, Havířov

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK + úschova a vklad na katastr)

Prémioví partneři v Havířově

Informace k domu

Toužíte vytvořit si svůj nový domov v rodinném domě ? Chcete dům, který stačí jen dokončit dle vlastních představ? Přesně takový dům na vás čeká v Dolních Datyních. Zde máte prostor zrealizovat všechny vaše představy o tom, jak by mělo vaše bydlení snů vypadat.

Jde o nedokončenou stavbu rodinného domu zděné konstrukce o zastavěné ploše 175 m2 včetně terasy. Celková plocha včetně rodinného domu je 792 m2.
Obrovská kuchyň je doslova rájem i pro tu nejnáročnější kuchařku. V obývacím pokoji, který je díky velkým oknům nádherně prosvětlen.
Dáváte přednost vaně, nebo sprchovému koutu? V této koupelně můžete mít obojí. Všechny pokoje domu spojuje centrální chodba. Na jejím konci najdete dva stejné, zrcadlově otočené pokoje. Mohou být užívány třeba jako ložnice a dětský pokoj. Pokud pracujete z domova, určitě rádi využijete soukromí menší pracovny.
Výhodou domu je i sklep, který je vhodný pro uskladnění všeho, co momentálně nepotřebujete.

Tento dům má mnoho možností. Stačí si vše dokončit dle vlastních představ. Můžete mít prostorný dům o dispozici 4+1, nebo si z této plánované kuchyně se samostatným vstupem vytvořit druhou bytovou jednotku 1+kk, případně prostor pro podnikání. To vše je zde možné.

Stavba je zděné konstrukce, zastřešení je z dřevěných příhradových vazníků se sádrokartonovým podhledem a nad kuchyní dřevěným podhledem. je provedeno zateplení celého pláště stavby.
Dům je napojen na veřejný vodovod a veřejnou elektrickou síť. Splašková kanalizace je řešena do veřejné kanalizace. Dešťové vody jsou sváděny do jímky s přepadem do vsaku. Na pozemku je i plynovodní přípojka. Vytápění rodinného domu je navrženo tepelným čerpadlem.


Rovinatý pozemek kolem domu je dostatečně velký pro chvíle odpočinku a určitě se tu najde i místo kde si můžete něco vypěstovat. Místo je skvěle dostupné z Havířova, Ostravy i Frýdku-Místku. Pokud potřebujete cestovat městskou hromadou dopravou, zastávku máte doslova za rohem.

Tohle místo ocení hlavně ti, kteří hledají klid na okraji obce.

Nový velký dům, který si můžete dokončit dle vlastních představ, klidné místo se skvělou dostupností do okolních měst a krásné okolí.
Je to přesně to, co hledáte?
V tom případě mi zavolejte, sejdeme se zde na společné prohlídce a probereme vše, co vás zajímá.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK + úschova a vklad na katastr
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Josefa Kotase, Havířov
ID
202312664
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
143 m2
Plocha nemovitosti
792 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ingrid Tacinová

Ingrid Tacinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havířově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu