Prodej bytu 1+kk, Praha - Strašnice, Strančická, 30 m2 (ID: 3514355)

Strančická, Praha 10 - Strašnice

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ekorezidence Strašnice je luxusní projekt za skvělé ceny v nádherné lokalitě se skvělou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností.

Nádherný byt 307 s dispozicí 1+kk a podlahovou plochou 30 m2 v projektu Ekorezidence Strašnice. Byt disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, koupelnou spojenou s WC a balkonem o velikosti 4 m2. V nabídce máme i spoustu dalších bytů dispozic 1+kk až 3+kk. Více na našich webových stránkách.

Bytový dům v ulici Strančická o šesti nadzemních podlažích nabízí celkem 64 moderních bytů s dispozicemi od 1+kk po 3+kk. Každý disponuje buď balkonem, terasou nebo předzahrádkou. Samozřejmostí je dostatek parkovacích stání, ať už vnitřních či venkovních. Tento projekt je díky své cenové dostupnosti vhodný jak pro vlastní bydlení, tak jako výborná investiční příležitost.

V okolí je velké množství sportovišť včetně vyhledávaného centra Gutovka se skateparkem, umělou lezeckou stěnou, lanovým centrem, bruslištěm a mnoha dalšími atraktivními sportovními a hracími prvky. Nedaleko je také dopravní hřiště. A na oblíbené dětské hřiště Světická uvidíte přímo z oken. Aktivní jedinci zase ocení mnoho sportovišť. V bezprostředním sousedství projektu je malé sportovní hřiště, v docházkové vzdálenosti jsou mimo jiné tenisová hala či sportovní areál FK Union Strašnice. Na něj navazuje sportovní areál Slavia, kde kromě velkého fotbalového stadionu naleznete také plavecký bazén, koupaliště, zimní stadion, sportovní halu, lehkoatletický stadion a spoustu dalších hřišť mimo jiné na pozemní hokej či rugby. Na své si zde přijdou i lukostřelci.

Strašnice spojují perfektní dopravní dostupnost do centra Prahy i za její hranice s plnou občanskou vybaveností a mimořádnými možnostmi vyžití pro rodiny s dětmi. Projekt Ekorezidence Strašnice se nachází přímo u zastávky tramvaje a jen pár minut od stanice metra Skalka či Strašnická. Blízko to budete mít také na vlakovou stanici Praha – Zahradní město, a pokud budete chtít nechat ruch velkoměsta za hlavou, během pár minut jste na Jižní spojce. V blízké budoucnosti má vzniknout přímo před projektem atraktivní drážní promenáda, která přes Strašnice propojí Zahradní město s Vršovicemi.

Kompletní občanská vybavenost: V okolí bytového domu se nachází mateřské, základní a střední školy včetně gymnázia a Metropolitní univerzity. Nechybí ani poliklinika, ordinace lékařů, plavecký bazén s koupalištěm, sportovní haly, obchodní centrum či minigolfové hřiště. Strašnice tak jsou ideálním bydlení pro rodiny s dětmi i aktivní sportovce. Všichni zde naleznou mnoho možností, jak trávit volný čas. V Ekorezidenci Strašnice budete opravdu žít, nejen přespávat.

Vynikající dopravní dostupnost: Zastávka tramvaje přímo u projektu, 4 minuty tramvají nebo 15 minut pěsky na metro A – Strašnická, 15 minut chůze na metro A - Skalka, 4 minuty autem na Jižní spojku.

Parametry bytu

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Strančická, Praha 10 - Strašnice
ID
02167
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EKOSPOL

Dukelských hrdinů 747/19, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

EKOSPOL Recepce

EKOSPOL Recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu