Prodej bytu 3+kk, Olomouc, Loudova, 83 m2 (ID: 3515431)

Loudova, Olomouc - Povel

7 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 934 Kč /za měsíc

(včetně poplatků)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Bydlete ihned ve svém vysněném domově! Dovolte mi představit Vám jedinečnou příležitost - klíče od Vašeho nového luxusního bytu 3+kk se zahrádkou a balkonem v prestižním projektu Slavonínské zahrady. Tento moderní, prostorný byt nabízí dokonalou souhru komfortu, designu a praktičnosti, jakou jinde nenajdete. Neváhejte a přijďte se osobně přesvědčit o jeho výjimečnosti, která Vás zcela jistě okouzlí svou krásou a funkčností.
Byt se nachází v atraktivní a klidné lokalitě Olomouce - Povel, proslulé svou vynikající kvalitou života, snadnou dostupností MHD a rychlým napojením na dálnici. S obytnou plochou 83 m², terasou 18 m², balkonem 9 m² a slunnou zahrádkou 21 m² se samostatným vchodem poskytuje dostatek prostoru pro harmonický rodinný život i odpočinek s přáteli.
Byt je vybaven nadstandardními prvky, jako jsou prvotřídní vinylové podlahy, podlahové vytápění v celém bytě, stylové obložkové zárubně, moderní keramické obklady v koupelně a francouzská okna. Je také připraven pro instalaci klimatizace ve všech pokojích a nabízí nezamrzající ventil na terase a přípravu na venkovní žaluzie. Díky bezbariérovému přístupu a výtahu se do bytu snadno a pohodlně dostanete i s kočárkem nebo nákupy. Pro maximální pohodlí je k dispozici možnost dokoupení částečně krytého parkovacího stání přímo u domu.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a přijměte naše pozvání na prohlídku. S radostí Vás uvítáme a s potěšením Vám představíme tento úchvatný byt, který Vám zaručeně poskytne pocit domova, o jakém jste vždy snili. Rádi Vám také pomůžeme s vyhledáním nejvýhodnějšího hypotečního financování. Chopit se této šance na dokonalé bydlení nikdy nebylo snazší! Kontaktujte nás ještě dnes a udělejte první krok k Vašemu novému domovu!

Parametry bytu

Cena
7 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Loudova, Olomouc - Povel
ID
0002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Rikl Reality

Wellnerova 1215/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ilona Rikl

Ilona Rikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu