Prodej rodinného domu, Strančice, 155 m2 (ID: 3519430)

Strančice

9 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 797 Kč /za měsíc

(nabídka přímého majitele neplatíte provizi, shell core stav)

Prémioví partneři v Strančicích

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi byste bydleli v moderním luxusním domě, který si jak dispozičně tak výběrem standardů plně přizpůsobíte Vašim představám? Navíc v klidném a tichém prostředí venkova, přitom však na dosah všech příležitostí, které nabízí hlavní město? Ideálním řešením jsou nově postavené domy v Předboři - tiché vesnici kousek od Prahy. Projekt Domy Předboř sestává ze 4 bytových jednotek ve 2 dvojdomcích. Každý rodinný dům se prodává ve stavu hrubé stavby (status rozestavěné jednotky) a nabízí dispoziční členění až na 5 místností, kuchyňský kout a dvě koupelny s WC, tak jak je navrženo ve vizualizacích. Podlahová plocha každého domu činí 155 m2 - ke každému z nich však navíc patří prostorná terasa a vlastní zahrada. Hlavní myšlenkou projektu je propojení venkovního a vnitřního prostoru. Velká okna budou nabízet nádherný výhled do zahrady a venkovní terasa vytvoří přirozený přechod mezi interiérem a exteriérem. K dispozici tak budete mít naprosté soukromí, doplněné o 2 parkovací stání. Vybavení a dokončení každého domu bude plně v režii nového majitele. Dokončení do stavu hrubé stavby a předání je plánováno na konec Q3/2024.

Malebná vesnice Předboř se nachází v okrese Praha – východ, ve Středočeském kraji. Katastrálně vesnice spadá pod obec Strančice, od které leží 4 km západním směrem. V dojezdové vzdálenosti pouhých 18 km od Prahy, kam se pohodlně dostanete autem po dálnici D1/E65, se jedná o ideální kombinaci klidného bydlení stranou od ruchu velkoměsta a zároveň velmi rychlého dojezdu do centra Prahy, ať už za prací nebo nočním životem, a to do 20 minut při plynulém provozu. Dopravní obslužnost je dále zajišťována Pražskou integrovanou dopravou, autobusovými linkami 136, 213, 385 a 363. Z vlakové stanice Strančice se také dostanete během pár minut na stanici Praha – Uhříněves. Za zmínku také stojí barokní zámek Předboř, který se nachází na západní straně vesnice. Kompletní občanskou vybavenost v podobě obchodů, lékárny, pošty a restaurací zajišťuje nedaleká obec Strančice.

Parametry domu

Cena
9 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nabídka přímého majitele neplatíte provizi, shell core stav
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Strančice
ID
DP_D
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
301 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

BAK development - Pavol Bak

BAK development - Pavol Bak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strančicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu