Prodej restaurace, Ústí nad Labem, Litoměřická, 285 m2 (ID: 3519632)

Litoměřická, Ústí nad Labem - Střekov

12 264 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 447 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního a finančního servisu, včetně odměny RK.)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Exkluzívní prodej multifunkčního, samostatně stojícího objektu, který v roce 2021 prošel celkovou rekonstrukcí (zateplení, plastová okna s žaluziemi, veškeré vnitřní vybavení, zařizovací předměty, osvětlení, vnitřní rozvody IS, systém vytápění,...) a technicky je tak v nadstandardní kondici, bonusem nemovitosti je krásným výhled přímo na hrad Střekov!
V levé části objektu s plochou střechou jsou prostory ideální pro podnikání v oblasti gastronomie - nachází se zde moderní, zařízená restaurace s plně vybavenou profi kuchyní a kompletním zázemím, včetně kanceláře a skladů (kapacita restaurace 40 míst, sekundární vytápění pro atmosféru restaurace tvoří krbová kamna, součástí restaurace je i oddělený prostor zmrzlinárny s výdejním okénkem do ulice k hradu Střekov...). Provoz restaurace byl v dubnu 2023 z rod. důvodů pozastaven, k dispozici HACCAP z 1.5.2022). Součástí restaurace je nadstandartní zahrádka za objektem (kapacita 100 míst) s venkovním posezením a výhledem na hrad Střekov + zastřešený altán s posezením v přední části objektu (rovněž s posezením a krásným vhledem na hrad Střekov, kapacita 25 míst).

Pravá část objektu se sedlovou střechou disponuje v přízemní části moderně zařízenými a plně funkčními prostory pro administrativní a prodejní činnost (jsou zde 3 kanceláře, soc. a tech. zázemí, kuchyňka a prostorný sklad s garážovými vraty, přístupný z boční části objektu, s možností vjezdu i nákladního auta). Podkrovní, nadstandardní prostor sedlové střechy v patře má samostatný vstup a je ideální pro zbudování bytové jednotky (dle ÚPI je zbudování bytu povoleno a v souladu s ÚP, je hotová přípravy IS – vytažen elektro kabel, voda a odpady jsou rozvedeny v podlaze a zakryty vatou, ve štítu je zbudováno nové velké okno s přímým výhledem na hrad Střekov). Pro bydlení je po menší úpravě možné využít i celou pravou část objektu s možností vlastní zahrádky!
Příslušenství nemovitosti tvoří venkovní úpravy (parkovat lze před objektem na zpevněné ploše, na vlastním pozemku - celé prostranství okolo budovy pokrývá zámková dlažba), vjezd je přístupný přímo z komunikace Litoměřická, kde je i přechod k hradu Střekov.
Nemovitost disponuje samostatným pozemkem o rozloze 1.112 m2 (372 m2 zastavěná plocha a nádvoří + 740 m2 ostatní plocha, obestavěný prostor o rozměrech 32,4 x 10,4m). V KN je vedena jako objekt občanské vybavenosti, což poskytuje volnou ruku pro její využití! Lokalita s výbornou dopravní dostupností a obslužností z centra města, dobře přístupným vjezdem pro zásobování.
IS: veř. vodovod, el. energie.
Vytápění: tepelné čerpadlo vzduch – voda + elektrokotel. V kancelářích i v restauraci jsou klimatizační jednotky (chlazení + vytápění).
Ohřev vody je řešen samostatnými el. bojlery (zvlášť pro kanceláře i restauraci), kanalizace vyvážecí jímkou.
Objekt má kamerový systém a alarm napojený na PCO s výjezdem a upozorněním na mobilní telefon od společnosti Jablotron.
Pro více informací a osobní prohlídku neváhejte kontaktovat makléřku nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
12 264 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního a finančního servisu, včetně odměny RK.
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Litoměřická, Ústí nad Labem - Střekov
ID
0253-NP01905
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
285 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Ladislava Bárdošová

Ing. Ladislava Bárdošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu