Prodej chaty, Hradec, 60 m2 (ID: 3520235)

Hradec

1 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 910 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Pokud hledáte vlastní místečko pro rekreaci již na toto léto, pak právě Vám nabízíme k prodeji velmi hezkou a udržovanou chatu v krásném a klidném prostředí v Hradci u Stoda v chatové osadě Babylon.

Chata je samostatně stojícím přízemním objektem o zastavěné ploše 60 m. Má betonové základy, její původní část je dřevěná a přístavba z roku 2005 je provedena jako zděná. Nachází se zde veranda, kuchyňka, obytná místnost a koupelna. Ze zadní části je umístěna dílna/sklep a jsou zde dvě samostatné kolny využívané jako dřevník a sklad na kola a zahradní náčiní. Chata má zavedenou elektřinu, vytápěna je krbovými kamny, odkanalizování je do žumpy na vyvážení, voda je k dispozici z vrtané studny a je rozvedena do chaty.

Ta Vám poskytne veškerý potřebný komfort pro rekreaci - splachovací toaletu, sprchový kout s teplou vodou (ohřev bojlerem), pračku, plynový sporák na propanbutan a v neposlední řadě krásný výhled přímo od jídelního stolu. Chata je pečlivě udržovaná a nabízena je plně zařízená včetně veškerého vybavení a náčiní potřebného pro okamžité zahájení letních radovánek.

Chata je postavená na pozemku o výměře 60 m a tento pozemek je vlastní, pozemek kolem chaty o výměře 242 m je pronajímán od obce na dobu neurčitou (roční nájemné činí 1.452,-Kč). Na pozemku je postaven také přístřešek na auto a umístěna zmiňovaná studna, která slouží jen pro tuto chatu.

Jedná se o velmi klidnou a krásnou lokalitu s výbornou dostupností do Plzně - 20 min jízdy autem, v obci je zastávka ČD (trasa Plzeň - Domažlice) a autobusové spojení do Stoda. Blízko chaty je řeka Radbuza a nedaleko se nachází i vyhlášený zatopený lom nabízející krásné přírodní koupání. Přímo v Hradci je prodejna potravin Coop a pošta.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru jsme připraveni Vám nabídnout individuální plán dle vašich potřeb a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Parametry domu

Cena
1 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Hradec
ID
22514
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
60 m2
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
60 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Voda
Místní zdroj
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Petra Kadlecová Rodrigues

Petra Kadlecová Rodrigues

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hradci (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu