Prodej bytu 2+1, Karviná, Kosmonautů, 54 m2 (ID: 3520648)

Kosmonautů, Karviná - Ráj

Rezervováno
1 371 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 534 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karviné

Informace k bytu

Představujeme vám jedinečnou nabídku prodeje bytu 2+1 na ulici Kosmonautů v Karviné. Tento byt je ve své originální podobě a nabízí unikátní možnost pro ty, kteří hledají prostor k vlastní rekonstrukci a přizpůsobení dle osobních představ.

Byt o ploše 54 m² nabízí praktickou lodžii, z které lze pozorovat pulzující život města a nabízí výhled na nedaleké autobusové zastávky, což zaručuje skvělou dostupnost a spojení s ostatními částmi města.

Tento byt představuje ideální příležitost pro kreativní jedince, kteří si chtějí své nové bydlení upravit přesně podle svých přání. Ať už sníte o moderně zařízené kuchyni nebo o koupelně jako z časopisu, tento byt vám poskytne prostor pro realizaci vašich nápadů.

Byt se nachází na živé ulici Kosmonautů, což zajišťuje rychlý přístup k městským službám a obchodům, ideální pro ty, kteří ocení pohodlí a snadnou dostupnost veškeré infrastruktury.

Nezmeškejte tuto šanci stát se majitelem bytu s lodžií a neomezenými možnostmi rekonstrukce. Kontaktujte nás pro další informace nebo pro domluvení osobní prohlídky. Objevte, jak může tento byt odpovídat vašemu životnímu stylu a potřebám! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105238.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
1 371 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Kosmonautů, Karviná - Ráj
ID
N105238
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY BRANCH

Masarykovo nám. 8/6, Karviná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Radek Orság

Radek Orság

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu