Prodej rodinného domu, Ostrava, Karla Aksamita, 210 m2 (ID: 3522255)

Karla Aksamita, Ostrava

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Hledáte příjemné rodinné bydlení v nejžádanější části Poruby? Chcete bydlet ve městě a přitom si užívat klidné „vesnické prostředí“? Hledáte dům se zahradou, která Vám přinese potěšení a ne dřinu, prostě velikost „tak akorát“? Tak potom přesně pro Vás je tady nabídka řadového rodinného domu na lukrativním a vyhledávaném místě na ulici Karla Aksamita v Pustkoveckém údolí - velmi příjemné a vyhledávané lokalitě pro procházky, relax i sportovní aktivity. Milovníci Poruby jistě znají, pro nikoho jiného tato nabídka vlastně ani určena není.
Dům se pyšní užitnou plochou přes 200 m2 a nabízí tak zázemí i pro větší rodinu, případně může být plnohodnotnou variantou dvougeneračního bydlení. V rámci 6 pokojů, třech koupelen a toalet, dvou balkónů, terasy a dalších užitných prostor se toho dá vymyslet hodně. Tady se představivosti opravdu meze nekladou.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí – nová okna, částečně rozvody vody a odpadů, nové koupelny, izolace střechy, nátěr fasády. Další záležitosti už pak čekají na důmyslný návrh nového majitele, který si v těchto nadstandardních prostorech může vytvořit vysněné bydlení a ta největší výhoda je v tom, že tak nemusí učinit najednou. Horní dvě podlaží tvoří samy o sobě kvalitní obytný prostor, sestávající ze 4 pokojů, kuchyně, dvou koupelen a toalet a jako bonus garážový prostor/skladový prostor (dvě parkovací místa jsou přímo u domu). Nejnižší podlaží může počkat na své budoucí využití – bydlení pro rodiče, starší děti, či pracovna nebo ateliér. Každý dům vypráví nějaký svůj příběh - vyprávěním syna zesnulého majitele jsem zjistil, že v jedné ze spodních místností byla temná komora na vyvolávání fotek, což byla velká záliba jeho otce. Čímpak asi naváže nový majitel domu?
V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, dopravní dostupnost výborná. V okolí se nachází spousta zeleně, park, dětské hřiště, ZŠ a MŠ Karla Pokorného. Komplex v Pustoveckém údolí nabízí největší hřiště na území obvodu, součástí areálu je také komunitní zahrada, kterou jinde v Porubě lidé nenajdou.
Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn. Byt je možné financovat hypotečním úvěrem. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jelikož není aktuálně k dispozici energetický štítek, uvádíme energetickou třídu G.

Parametry domu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Karla Aksamita, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
325 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Libor Žižka

Ing. Libor Žižka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu