bed-1822497_1920

První noc v novém bytě musí stát za to

Komentáře: 0

Podle známé pověry se sen, který se vám bude zdát první noc v novém bytě, splní. Bylo by tedy skvělé si na tuto noc přivolat hezké snění. Jak? Přece tak, že budete usínat dostatečně unavení a (u)spokojení – dopřejte si před usnutím nezapomenutelný sex.

Konečně jste si se svým partnerem či partnerkou splnili sen. Stěhujete se do nového bytu či domu, kde spolu plánujete žít příští desítky let, vybudovat si krásný domov a pořídit si rodinu. Taková událost si určitě zaslouží oslavu. A jak jinak ji oslavit než dobrou večeří a neopakovatelným milováním? Víte, kolik dětí bylo počato právě během první noci v novém domě?

Tentokrát se trochu odvažte

Taková speciální příležitost si zaslouží také naprosto speciální sex. Úplně nejlépe ho dosáhnete, když si na pomoc vezmete libovolné hračky pro dospělé. Ať už s erotickými pomůckami máte nějaké zkušenosti, nebo nikoliv, věřte, že sex s nimi bude doopravdy nezapomenutelný. Dost možná zažijete nové úrovně rozkoše, a především trochu vybočíte ze zažitého stereotypu. A to může vztah vždycky jenom posílit.

Udělejte si zážitek už ze samotného výběru pomůcek

Věřte nebo ne, ale už samotný výběr erotických pomůcek může být docela silným zážitkem, který se rozhodně vyplatí užít ve dvou. Udělejte si hezký večer, otevřete online sexshop a společně si popovídejte o tom, co by se vám líbilo. Jste-li začátečníci, zamiřte třeba do sexshopu RůžovýSlon.cz. Právě tady totiž mají velmi dobře zpracované popisy výrobků, občas nechybí ani video ukázky. Výběr vás tak nažhaví, že se nebudete moct dočkat, až na vlastní kůži zažijete potěšení, které přináší venušiny kuličky, vibrační vajíčko nebo vakuová pumpa.

Odstartujte novou éru zábavnějšího sexuálního života

První erotickou pomůckou, kterou si pár nebo žena pořídí, bývá obvykle vibrátor. Odtud je to ale už jen malý krůček k mnoha zajímavějším hračkám. Ani vy pravděpodobně nezůstanete jen u jedné, což je jenom dobře. První noc v novém bytě odstartuje nejen hezčí společné bydlení, ale i novou éru vašeho sexuálního života.

Nabídka nemovitostí

Nové články