MOLO Lipno Resort pro náročné – výjimečné bydlení v překrásné šumavské přírodě

Komentáře: 0

Hledáte luxusní nemovitost pro rekreaci s vysokou kvalitou provedení i služeb na té nejvyšší úrovni? Vaším druhým domovem se mohou stát úchvatné břehy lipenského jezera. Luxusní bydlení v srdci Šumavy nabízí unikátní projekt MOLO Lipno Resort v obci Lipno nad Vltavou.

Jste nabaženi městem? Toužíte po klidu a čisté přírodě? Pak zpozorněte. Hýčkat sebe, svoji rodinu a přátele je v současnosti dar. Žijeme v rychlé době a MOLO Lipno Resort je oázou poskytující perfektní služby. Každé roční období Vám zde nabídne prostor pro relaxování a sportování.

Proměňte své víkendy v dovolené, nechte se hýčkat komfortem Luxusních bytů na Lipně.

Druhý domov na břehu jihočeského moře?

Břehy jednoho z nejkrásnějších českých jezer, jemuž se také přezdívá jihočeské moře, brzy ozdobí luxusní rezidenční areál s necelými osmdesáti luxusními apartmány a penthousy, jehož součástí bude i pětihvězdičkový hotel s lázněmi, zenovou zahradou, promenádou s obchody a restauracemi s mezinárodní kuchyní, ale třeba i jezerním vyhřívaným bazénem a soukromým Beach Clubem.

Architektonický i designový skvost

MOLO Resort bezpochyby bude architektonickým skvostem. Vždyť je pod ním podepsán prestižní londýnský architektonický ateliér Champan Taylor sbírající ocenění po celém světě. Za návrhem stojí pražský tým vedený architekty Janem Pokorným a Jonem Halem, kteří s respektem k místu a budoucí náročné klientele dali vzniknout výjimečnému bydlení v překrásné přírodě. Inspirovali se podobnými resorty ve Švýcarsku nebo u jezera Como v Itálii. Autorkou unikátní zenové zahrady je renomovaná zahradní architektka Štěpánka Šmídová.

Ve velkém stylu s pětihvězdičkovým standardem

V MOLO Lipno Resortu je bezpečí a vysoký standard prioritou. Vchody do bytových domů a vjezdy do garáží jsou zabezpečeny elektronickým vstupním systémem. Pro bytový komplex bude k dispozici samostatná recepce se základními službami concierge a s ostrahou. Obyvatelé resortu mohou také využívat služby recepce sousedního pětihvězdičkového hotelu. Obě recepce jsou k dispozici v režimu 24/7/365.

Dispozice bytů jsou navrženy tak, aby byly maximálně funkční jak pro ty, kteří sem budou jezdit jen na víkendy, tak i pro ty, kteří se zde rozhodnou trávit delší čas. Nechybí dostatek místa pro šatní skříně, komora s pračkou, velkorysé obývací prostory s kuchyní, velké balkony a terasy. Většina bytů je vybavena saunou.

Součástí resortu je i pětihvězdičkový hotel nabízející luxusní restauraci s vysokou gastronomií, bistro s méně formální kuchyní, cocktailový bar, wellness & spa, MOLO Beach Club a non stop služby recepce a concierge. Samozřejmostí je členství v privátním MOLO klubu. Na detailech záleží, proto v Molo Lipno resortu je podzemní parking přizpůsobený pro sportovní vozy i SUV, najdete zde nabíjecí stanice pro elektromobily, hybridní automobily či elektrokola. Chybět nebudou ani prostorné sklepy, kóje a kolárny s boxy na kola. Projekt zkrátka myslí na všechno, sportovní vyžití rezidentů nevyjímaje. Ti tak budou moci například využít půjčovnu sportovních potřeb nebo beach volejbalové hřiště.

Bezesporu se jedná o velkolepý projekt, jehož výstavba je naplánována na březen příštího roku. Prodej bytů bude spuštěn ještě letos v říjnu. Proto neváhejte a zaostřete na Prodej bytů Lipno. Kolaudace je předpokládaná na konci roku 2020

 

Video o projektu najdete zde.

Nabídka nemovitostí

Nové články