package-2366468_1280

Jak si poradit s úložným prostorem při stěhování?

Komentáře: 0

Čeká vás stěhování? Máte plno věcí a už teď se hrozíte, jak to všechno zabalíte? Nevěšte hlavu. Pokud neschováváte originální krabice od každého spotřebiče a od obuvi, pravděpodobně budete potřebovat nějaký úložný prostor, ve kterém v pohodlí a bezpečí odvezete všechny své věci do nového domova. Jestli máte dojem, že tím zbytečně utratíte spoustu peněz, jste na omylu. Přečtěte si následující článek, který vám poskytne praktické rady, jak stěhování přežít bez psychické újmy.

Problém vyřeší pevné krabice

První věc, kam schovat věci při stěhování, která vás napadne, jsou krabice. A to je taky nejpraktičtější řešení. Bohužel většina z nás doma nemá takové množství krabic, které by pojmulo všechny naše věci. Naštěstí ale není problém krabice na stěhování koupit ve specializovaných prodejnách. Nejedná se o žádné papírové šunty. Jsou to kvalitní pevné krabice. Bývají vyrobené z několika vrstev kartonové lepenky, takže vydrží manipulaci a vyšší váhu. Sehnat se dají krabice různých rozměrů. Pakliže vám stačí menší krabička na drobné předměty, není problém si zakoupit jen několik kousků tohoto produktu. Konečná cena vás pak vyjde jen na pár korun. Ale ani ty větší krabice vás rozhodně nezruinují. Průměrná cena se pohybuje od 30 do 150 korun v závislosti na velikosti.

Vytvořte si vlastní dekorativní boxy

Velkou výhodou papírových krabic je, že se dají využít jako úložný prostor i v novém bytě. Jedna možnost je uschovat do nich boty, nebo drobnosti a uložit je do šatníku či skříně. Druhá, kreativnější možnost je ozdobit je různými lepicími páskami, případně je namalovat, nastříhat, atd. Rázem máte hezkou dekoraci, do které uložíte třeba dokumenty, šperky nebo jiné věcičky. Takto ozdobené papírové krabice se budou vyjímat v polici v knihovně. Nejen, že nadělají parádu, ale také díky nim uspořádáte své věci a budete mít v bytě uklizeno.

Nabídka nemovitostí

Nové články