money-2724237_1280

Úvěr vycházející vstříc i zadluženým

Komentáře: 0

Spousta lidí si myslí, že pokud mají zápis v registru dlužníků, tak nemají na další půjčku jakýkoliv nárok. Tomu tak je u bankovních institucí, pokud se však obrátíte na nebankovní společnost, tak samozřejmě nárok na získání úvěru máte. Stačí jednoduše ručit nemovitostí.

Představte si, že do banky má namířeno člověk, který má záznamy v registrech dlužníků, nebo dokonce dluhy. Jde tam za účelem zažádat o úvěr. Myslíte si, že bude mít nějakou šanci získat půjčku, kterou by tolik potřeboval a která by mu mohla tolik pomoci? Bohužel, takovýto člověk je při žádání úvěru v bance zcela bez šance.

To naštěstí není v dnešní době už takový problém. Kromě bank totiž můžete navštívit i jiné instituce, které jsou připraveny vám vyjít vstříc. Řeč je o nebankovních společnostech. Pro ně je nebankovní hypotéka bez registru zcela charakteristickým produktem. Půjčí i těm, kteří jsou na tom finančně hůře, kteří mají ještě nějaké neduhy z minulosti, případně zápisy. Jestliže se to týká i vás, určitě nad touto alternativou popřemýšlejte, prakticky totiž neexistuje jiný způsob, jak získat finance.

Ručení nemovitostí se nelze vyhnout

Aby vám mohla být poskytnuta nebankovní americká hypotéka, tak je potřeba, abyste byli schopni se jakožto žadatelé o úvěr zaručit nemovitostí. Určitě je vám jasné, proč právě toto společnosti vyžadují. Je to pro ně jakási ochrana před dlužníky, kteří nemají potřebu splácet. Jestliže však takovéto úmysly nemáte, tak se není čeho bát.

Možná si nejste jistí, jakou nemovitostí ručit. Je ta vaše dostatečná? Má dostatečnou hodnotu na to, aby vám byla poskytnuta americká hypotéka bez registru? S tím si hlavu lámat nemusíte, s výběrem vám pomohou odborníci. Nicméně lze říci, že ručit můžete prakticky čímkoliv. Lidé nejčastěji uplatňují tyto nemovitosti:

– Rodinné domy

– Byty v osobním vlastnictví, družstevní byty

– Komerční prostory

– Chaty, chalupy

– Pozemky

Problém nemusí nastat ani tehdy, když žádnou nemovitost nevlastníte. Stále si totiž můžete najít takzvaného spoluručitele, tedy osobu, která se zaváže ručit za vás. Nejčastěji jde o rodinné příslušníky či blízké přátele, kterým můžete důvěřovat a oni vám.

Nabídka nemovitostí

Nové články