dishes-197_1280

Jakou myčku si pořídit?

Komentáře: 0

Usnadněte si život s pomocí moderních technologií. Už dávno neperete na valše, a pokud dnes existují myčky na nádobí, proč si hodiny máčet ruce v dřezu?

Která je ta nejlepší myčka?

Na trhu dnes máme spoustu výrobků, které vám usnadní každodenní život. Myčka na nádobí představuje už běžnou součást moderního vybavení bytů, dokonce ji najdete i v garsonkách. Ušetří vám nejen čas, ale i peníze, protože díky mechanismu šetří vodu, kterou navíc myčka ohřívá. Za mycí prostředky dáte také v konečném důsledku méně peněz. Vy se tak můžete věnovat své rodině, koníčkům a myčka vše obstará za vás. Umyje nádobí důkladně, vyleští jej i vysuší. Na vás zůstává jen výběr vhodného výrobku. Podle jakých parametrů se orientovat?

Vestavěná myčka ušetří prostor

Předně se rozhodněte, jakou myčku si přejete. Máte nedostatek místa? Jistě oceníte spotřebič, jenž splyne s kuchyňskou linkou. Vestavěná myčka skvěle ušetří plochu, a navíc není nápadná. Nenechte se zmást subtilním designem tohoto typu, uvnitř se najde dost místa pro více sad nádobí. Nemáte-li prostor, kam vestavěnou myčku zakomponovat, lze zvolit volně stojící variantu spotřebiče. Výhodou je, že ji můžete umístit prakticky kamkoli a v případě přestavby nebudete muset plochu uzpůsobovat vestavěné myčce.

Chytrá úspornost

Existuje mnoho kritérií, podle nichž se budete rozhodovat při výběru myčky. Lze se orientovat dle výrobce. Někteří volí podle své oblíbené značky, jiní se rozhodnou pro osvědčené firmy v této sféře, jako je například AEG. Až si budete vybírat toho svého bílého pomocníka do domácnosti, zohledněte především počet sad nádobí, které se do spotřebiče vejdou. Rozhoduje počet členů rodiny s jistou odchylkou, pokud například často zvete hosty. Je zbytečné ale počítat s tím, že větší prostor na nádobí vám umožní jej skladovat v myčce například týden. Jednak to není příliš efektní, protože takto zaschlou špínu nemusí myčka dobře smýt, a také se můžete ocitnout ve fázi, kdy zjistíte, že máte sice ještě dostatek sklenic, ale už nutně budete potřebovat talíře. V konečném efektu pak myčku nikdy nenaplníte, a tím zbytečně utratíte více peněz za spotřebu.

Jak vybrat správnou myčku?

Jestli nemyjete často nádobí, ušpiněné od zapékání, ale máte jej spíše lehce „ušmudlané“, nepotřebujete tak výkonnou myčku. Na tento parametr navazuje další, a sice výběr programů. Právě zmíněné produkty AEG nabízí široký výběr, od pěti do devíti úrovní. Jestli se nedostanete k mytí dříve než večer, poohlédněte se po spotřebiči, který nedělá moc hluku. Toužíte-li po vymakaném prototypu, můžete si zvolit nadstandardní funkce, jako jsou načasování, automatické vypnutí, přídavné satelitní rameno, speciální leštící program na sklenky a mnoho dalších vychytávek.

Nabídka nemovitostí

Nové články