uvaly20009

Bydlení v Úvalech? Skvělá volba

Komentáře: 0

Koupě vlastní nemovitosti bývá jednou z nejvýznamnějších životních investic. Už z toho důvodu je na místě podrobit ji náležitému výběru. 

Na základě jakých kritérií byste si vybrali dům? V první řadě se zřejmě zaměříte na lokalitu. Ta má totiž na kvalitu lidského života zásadní vliv. Jen v prostředí, v němž se vám líbí, se vám i dobře žije. A rádi se do něj vracíte, což je u domova nesmírně důležité. Z toho důvodu by výběr vašeho domu měl jít ruku v ruce s jeho umístěním.

Hlavní město, městečko nebo vesnice?

Upřednostňujete bydlení v metropoli, či na vesnici nebo městečku? Nebo byste raději obojí? Bydlet poblíž přírodě, ale zároveň to nemít daleko do hlavního města. Pak by v hledáčku vašeho zájmu měla být nějaká příměstská lokalita.

Myslete na budoucnost

Při výběru vhodné lokality se ovšem neřiďte jen přítomností, ale myslete i na budoucnost. Plánujete rodinu? Pak vezměte v potaz i ji. Nachází se poblíž vašeho potenciálního budoucího bydliště školka a škola? A jak daleko to budete mít na poštu, na zdravotní středisko, do nejbližšího obchodu? V případě příměstských lokalit si zjistěte dopravní dostupnost do centra města. Vaše domovina vám zkrátka musí po všech stránkách vyhovovat.

Bydlení Úvaly

Je-li v hledáčku vašeho zájmu dostupné bydlení poblíž Prahy, rádi bychom vás upozornili na jedinečný projekt Bydlení Úvaly (na internetu hledejte pod odkazem nové domy Praha východ), v rámci kterého byl nedávno spuštěn prodej dvaceti rodinných domů z jeho třetí etapy (nemovitosti z dvou předcházejících etap jsou již rozprodány).

V Praze coby kamenem dohodil

Úvaly jsou malebným městečkem nacházejícím se zhruba dvacet kilometrů směrem na východ od Prahy. S centrem hlavního města je spojuje železnice, po které budete za necelou půlhodinku na Masarykově nádraží.

Moderní bydlení 21. století

Vynikající dostupnost do centra ovšem není jedinou předností tohoto místa. Domy postavené v rámci třetí etapy projektu Bydlení Úvaly, jejichž výstavba je naplánovaná na léto 2019 (předpokládaný termín dokončení je na jaře 2021), budou přímo zosobněním pojmu moderní bydlení 21. století.

Vlastní pozemek a moderní technologie

Domy (9 řadových, 9 samostatných a 3 dvojdomy), budou postavené v energetické třídě B a za použití těch nejkvalitnějších materiálů a moderních technologií, ať již se jedná o tepelná čerpadla, podlahové vytápění či řízené větrání s rekuperací. U každého z domů samozřejmě nebude chybět vlastní pozemek (od 259 m² do 487 m²). Toužíte-li tedy nejenom po vlastní zahrádce, ale především vlastním moderním bydlení, v Úvalech se tento sen může stát realitou. A pozor, pro zájemce o prvních pět domů je připravena sleva až do výše půl milionu korun! To zrovna není málo, tak neváhejte!

Nabídka nemovitostí

Nové články