meeting-room-730679_1280 (1)

Jaký nábytek nesmí chybět v zasedací místnosti vaší firmy?

Komentáře: 0

Zasedací místnost je důležitým místem každé firmy. Využíváte ji v momentě, kdy potřebujete probrat nejrůznější věci se svými zaměstnanci, ale také v okamžiku, kdy k vám zavítají obchodní partneři, zákazníci a klienti. Proto je na místě ji vybavit kvalitním nábytkem, aby zde přítomní měli patřičné pohodlí.

Jednací stůl – nutnost pro každou zasedačku

Základním prvkem, který v zasedací místnosti rozhodně nesmí chybět, je jednací stůl. Vždy by měl být umístěný ve středu místnosti. Zvolit lze kruhový tvar, lepším řešením je však klasický obdélníkový jednací stůl. Už na první pohled je pak totiž patrné, kdo danému zasedání velí, protože usedá v čele.

Ke stolu potřebujete pohodlné židle

K jednacímu stolu samozřejmě patří příslušné konferenční židle. Na výběr je dnes celá řada modelů. Levné varianty, kdy jeden kus židle pořídíte běžně pod 500 Kč, jsou jednoduché modely se sedákem a opěrkou na záda. Chcete-li sobě, svým podřízeným a případným hostům ve firmě dopřát více komfortu, lze zvolit luxusní konferenční židle a křesla, jež mají polohovatelnou výšku, jsou na kolečkách a mají polstrovaný sedák i opěrku.

Pozor na hluk

V neposlední řadě je dobré myslet i na odhlučnění prostoru. Kolem zasedací místnosti jsou běžně další kanceláře, jejichž osazenstvo by případná konference mohla rušit. Na stěny se kupříkladu dají pořídit jednoduché akustické panely z textilu či recyklovaného PET materiálu, které dokážou výrazně snížit pronikání hluku do ostatních částí objektu. Navíc působí i jako příjemný dekorativní prvek, jenž obohatí jinak strohý styl zasedací místnosti.

Pro zasedačky a další firemní prostory platí, že by zde mělo být spíše méně nábytku. Důležité je hlavně to, aby lidé měli prostor pro pohyb a vše, co potřebují k pracovní činnosti.

Nabídka nemovitostí

Nové články