van-3676_1280

Pronájem užitkové dodávky

Komentáře: 0

V současné době se čím dál častěji setkáváme se situací, kdy potřebujeme převést větší náklad. Může tím být stavební materiál, protože chceme provést rekonstrukci na své chalupě, ale také z důvodu stěhování. Ne jinak tomu je i v případě, že naše auto vypovědělo službu a my musíme rozvést zboží nebo materiál pro naši výrobu. Jak z takové situace ven? Na co bychom se v takovém případě mohli spolehnout? Nejjednodušším a možná také nejlepším řešením je pronájem dodávky.

Jaké jsou možnosti

Pokud jsme se rozhodli pro zapůjčení takového vozu, budeme jistě spokojeni, neboť práci za nás nikdo neudělá. Na výběr máme širokou nabídku užitkových vozů pro tyto účely, které mají ve svém portfoliu různé autopujčovny.

Například pronájem užitkových vozidel, jako je Hyundai Porter, Peugeot Boxer, Volkswagen Transporter, stejně jako malé osobní vozy (paty), je jednou z nejoblíbenějších služeb na trhu pronájmu automobilů. Stále oblíbenější trh pronájmu komerčních dodávek se nejen rozšiřuje regionálně, nýbrž do něj proudí nové směry. Tím je pronájem pickupů a minibusů. Využít tyto vozy k pronájmu může prakticky kdokoliv a účel pronájmu je také různý. Jak už bylo řečeno, dodávku můžeme využít k převozu stavebního materiálu, zboží nebo v případě, že se potřebujeme odstěhovat. Jestliže chceme ale cestovat s vícečlennou rodinou, nebo pokud potřebujeme přepravit své zaměstnance na školení do okresního města, jsou k dispozici dodávky osobní.

Jaké spočívají výhody v pronájmu dodávek

Určitě zaznamenáváme v poslední době nárůst poptávky po těchto službách, a to z důvodu úspory času, kdy si můžeme auto zapůjčit třeba jen na jeden den. Jsou ale i zákazníci, kteří si sjednávají pronájem i na daleko delší dobu. Využívají toho zejména začínající podnikatelé a drobní živnostníci, kteří ještě nedisponují svými vlastními vozy. Velkou výhodou v tomto případě určitě je, že se nemusíme starat o servis vozu, placení povinného ručení, dálniční známky a jiné. U dlouhodobého pronájmu vozu se platí prakticky v měsíčních splátkách po celou dobu pronájmu. V případě, že se nám vůz porouchá, máme nárok na nový.

Jak si vybrat spolehlivou autopůjčovnu

Tohle je otázka, která zajímá každého klienta asi nejvíce. Trh služeb nabízí široké množství takových firem, které mají ve svém portfoliu velký výběr kvalitních vozů pro tyto účely. Stěhování představuje tak trochu chaos a zmatek, a tak bychom v takovém případě měli zvážit, jestli nebude lepší si dodávku zapůjčit na několik dní než jen na pouhý jeden den. Budeme tak mít více času na převoz, a pak můžeme auto v klidu zase vrátit. To je jen jeden z několika případů, který se může vyskytnout.

Co se týká samotné autopůjčovny, tak ta by měla samozřejmě mít k dispozici vozy, které nám budou vyhovovat po všech stránkách. Je hloupost půjčovat si dodávku osobní, když potřebujeme převést nábytek a naopak. Je proto důležité se předem domluvit o jaký druh vozu a o jakou velikost máme vlastně zájem. Vozový park takové firmy by také měl odpovídat nabídce, kterou společnost uvádí na svých webových stránkách. Pokud se nám zdá, že auta nesplňují všechny předpoklady bezpečné jízdy a jsou ve stavu, kdy je třeba spíše zvolit cestu do servisu či na vrakoviště, rovnou se otočme a přejděme zase o dům dál.

Za drobný příplatek nabízejí autopůjčovny například také GPS navigaci, abychom spolehlivě našli opět cestu domů, nebo dětské sedačky aj.

Nabídka nemovitostí

Nové články