janitor-1357278_1280

Spolehlivá hospodyňka a úklid domácností

Komentáře: 0

Dnešní uspěchaný svět je tak trochu o tom, jak si ho vlastně my lidé uděláme, takový ho máme. Je totiž pravdou, že se v posledních letech zvyšuje náročnost zaměstnavatelů na své podřízené a my trávíme více času v práci než se svou rodinou. A co víc ,nezbývá nám čas ani na takové věci, jako je úklid domácností. Samozřejmě, že ne všichni mají takové pracovní nasazení. Poslední průzkumy ukázaly, že 65% všech zaměstnaných uklízí jednou za dva dny a velký úklid dělá jen dvakrát do měsíce. Nemají na to zkrátka čas. Právě proto se také zvedla poptávka po službách úklidových firem, které mají ve svém portfoliu nabídku všech služeb, které by nám v tomhle směru mohly vytrhnout trn z paty.

Co od takových služeb můžeme očekávat

Dlouholeté zkušenosti a rozvoj této činnosti dávají profesionálním úklidovým firmám výhodu, pokud jde o znalosti. Například ví, který čistící nástroj je nejvhodnější pro konkrétní čištění nebo jaký čistící prostředek je vhodnější. Úklidové společnosti se ale nezaměřují jen na pravidelný úklid domácností. Může se jednat i o úklid kanceláří, nebytových prostor v bytových domech, úklid veřejných budov, jako jsou banky, zdravotnická zařízení, ale v současné době se může také jednat o úklid v soukromých sektorech hotelů, penzionů aj.

Profesionalita a kvalita odvedené práce

Když si zakoupíme nový spotřebič nebo chceme spolehlivou službu, vždy doufáme a požadujeme, aby splňoval všechny naše požadavky, abychom byli spokojeni a ve finále bychom si takové zboží nebo takovou službu objednali znovu. Práce úklidových firem spočívá především v jejich kvalitě odvedené práce, profesionalitě a s tím také souvisí praktické zkušenosti. Musíme rovněž podotknout, že pokud si objednáme služby úklidových firem, zaměstnanci jsou pečivě vybíráni, neboť musíme mít plnou důvěru. Přece jenom si pouštíme do domu cizího člověka, byť jen na úklid. Vedoucí celé úklidové skupiny také pravidelně kontroluje hotovou práci svých zaměstnanců nebo se v určitých případech může samotného úklidu zúčastnit.

Jestliže máme zájem o práci úklidové firmy, můžeme si jejich služby objednat. Pracovník firmy přijede zhodnotit situaci a posoudit, o jak velký prostor jde, kolik zaměstnanců bude v tomto případě potřeba, za jak dlouho bude úklid hotový a může nám sdělit také předběžnou kalkulaci, která by měla být neměnná, vzhledem k požadovaným službám.

Co vše nabízejí úklidové firmy

Úklid zahrnuje všechny služby, které jsou s touto činností spojeny. Navíc se může jednat o klasický jednorázový úklid, ale mnohé domácnosti i firmy se zajímají o pravidelný úklid. V nabídkách těchto společností jsou především tyto služby:

  • praní a žehlení prádla
  • výměna a praní záclon
  • mytí oken, zrcadlových a jiných skleněných ploch
  • čištění čalounění a koberců mokrou, suchou, některé firmy nabízejí i parní čištění
  • mytí a leštění podlahy
  • kompletní čištění kuchyně
  • kompletní čištění koupelny

Generální úklid

Jestliže máme před sebou doslova generální úklid celého domu, znamená to, že se musí vyčistit a kompletně uklidit celý dům od sklepa až po půdu. Nemáme-li čas ani moderní stroje, které usnadňují práci, můžeme si na to objednat profesionální úklidovou firmu. takový úklid se většinou hodí o vánočních svátcích, kdy se čistí doslova vše. Je to ale hodně namáhavé, a pak nemáme ze svátků takový požitek, jaký bychom si představovali. Pokud bychom měli zájem o služby úklidových firem právě před vánočními svátky, musíme mít na paměti, že je třeba objednat si tyto služby s velkým předstihem, protože jsou v období před Vánocemi firmy dost vytíženy.

Nabídka nemovitostí

Nové články